Epidural sezaryen olanlar, nasıl geçti?

Kızlar yarın bende sezeryan olacam ilk bebeğim epiduralli olcam sağlıkçı olmama rağmen çok korkuyorum banada dua edin lütfen bide epiduralli sezeryan olanlar memnun kaldı mı ?

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
19
19 CEVAP

Canim ben sezeran olsum spinal istemistim daha oncede yazmistim bi posta galiba anestezi uzmanindanmi bendenmi bilemem tam ilk igneyi 7 defa dene ilac yapmadi yanlis anlamayin yeri bulmak icin igne qcitmiyo 1 2 acimadi ama arti 7 kere insanin belini delknce ister istemez o gerginlikle canim yandi bu boyle olmaz genel anestezi istiyorum dedim kendini kasiyosun dedi dedkm 1 2 gayet sakindim ama artik canim yaniyo baska care yok zaten genel yapicaz dedi ben o ilaci belden yemedigim halde igne agrisimidir nedir kaldi 13 aylik kizim ve hala bel agrisi cekiyorumyatakta hitlenip kaliyorum simdi 2. Ye hamileyim direk genel isticem

I

Canım çok geçmiş olsun 7 kere delince belki sinir zedelenmesi falan olmuştur o yüzden ağrı kalmış olabilir

Sümeyra Şenoğlu 6 yıl

ben ilk mecburiyetten sezeryan oldum. 2.bebeğimde doktorum çok ısrar etti. Epuduralli spınal sezeryani kombine olucaktım. Ama. Cesaret edemedim. Ve ıyıkı de etmemişim. Genelde. O şekilde olanlarda hep şikayet var. Ama ben. De hiç şikayet olmadı çok şükür.

Tuğçe Ertok 6 yıl