Erasmus için çekya iyi midir?

Herkese merhaba arkadaşlar. Erasmus için Çek Cumhuriyetini tavsiye eder misiniz? Zlin veya Liberec hangisini seçerdiniz?(Bana Liberec daha iyi geldi.)Erasmus için korkularım var. Bu yüzden hala bir adım atamadım. Yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
10
10 CEVAP

Ben Erasmusumu Zlin'de yaptım. Sinema öğrencisiyim. Hayatımda yaşadığım en güzel deneyimdi diyebilirim. Liberec'de bulunmadım hiç. Zlin için deneyimlerimi söyleyeyim. 2 tane club tarzı mekan var onun dışında bir sürü cafe-pub dolu. Erasmus öğrencisi baya fazla var okulda. Yurt muhabbetleri çok eğlenceli oluyo. Şehir baya düşük nüfuslu ve sakin. Dersler aşırı kolaydı benim bölümümde. Neredeyse hiç derse gitmeden 1 i hariç tüm derslerimi AA ile verdim o diğerinide BA ile verdim Erasmus öğrencileriyle takılacağın için sıkılacağını düşünmüyorum. Şehir Viyana-Budapeşte-Bratislavaya çok yakın. Onun dışında 1 saat uzaklıktaki Brno şehrindende wizzair-ryanair in diğer ülkelere uçuşlarıda var(Eindhoven üzerinden Amsterdama gitmiştim ben.) Şehir ve okul yurdu ucuz. Başka soracağın bişey olursa sorabilirsin.

Ç

Bilgi için çok teşekkür ederim Böyle yazdıkça insan gerçekten çok şey kaçırdığının farkına varıyor.

Fatma Özçakmak 6 yıl

Erasmus yapmazsan kesinlikle çok şey kaçırırsın Erasmus imkanın varsa mutlaka ama mutlaka yapmalısın. İnsanın kendini tanıması yapabileceklerini görmesi özgüven patlaması yaşaması için müthiş bişey yani Kır zincirlerini git neresi olursa olsun

Çağatay Oymak 6 yıl

Boksör ve koçu konusmalarında ki gibi gazlandım

Fatma Özçakmak 6 yıl

Böyle konuşunca benda gaza geliyorum

Çağatay Oymak 6 yıl