Falcılara kurşun döktürmek başımızdaki belalardan bizi kurtarır mı?

Merhabalar... Aklıma takılan bir şeyde fikrinizi almak istiyorum. Maalesef fal baktırmaktan geri kalmayan biri olarak sürekli falcılara giderim. Her gittiğimde bende nazar olduğunu sürekli işlerimin yolunda gitmeme sebebi olduğunu ve bunun için kurşun dökülmesi gerektiğini söylüyorlar. Para tuzağı mıdır gerçek midir bilmiyorum. Benim gibi agnostik bir insanın faldı kurşundu bunları ciddiye almaması gerekiyor ama emin olamıyorum. Belki de yaptığım bir çare aramak bilemiyorum. Hepinize çok teşekkürler.

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
37
37 CEVAP

Ben de bir iki çift laf ediyim, bilmem nasıl degerlendirirsiniz. 15 yılı geçmiştir zaten çok seyrek yaptığım bu işi tamamen bıraktım.
Şimdi nasıl bir sistem olduğunu biliyorum kendimce. Yaptıkları tek şey eğer enerjiyi rakip edebilirlerse sizin enerji alanınıza girmek ve zaten size ait olan bilgilere erişmek. Aslında çok kolay. İlla ki tutturuyor %100 olmasa bile.
Şimdi kendi dışımda benim islerimi zorlaştıran kuvvetler olduğuna inanmadığım gibi, gelecekte ne olacağını da merak etmiyorum. Yapabileceğim tek şey manyetik alanımı temiz ve açık tutmak. Bunu yapmak için atalardan bağ kesme çalışmaları, meditasyon, nefes, yoga vs aklınıza gelebilecek bir sürü çalışma yapıyorum. Tıpkı hastalık gibi parasızlık da DNA larimda kayıtlı veya geçmiş yaşam diye düşünenler de var bu konuyu. Dün yediğin hurmalar hikayesi .
Geleceğim muhteşem çünkü her gün bir öncekinden daha derine iniyorum daha ince çalışıyorum her gün çalışıyorum. Bir kırılma noktası olacak bir gün bir çalışmadan sonra ve bu illuzyondan tamamen uyanacağım. Çünkü işi gücü bıraktım çalışıyorum. Bunu neden yaşıyorum görmem gereken ne diye soruyorum. Vaktin saatin geldiyse yapabileceğin şey senin için de budur. Sende var olan korku endişe travma çelişkili istekler ve ters cabalarinla karşılaşmak ve onları ilmek ilmek sokmektir. Kolaylıklar dilerim. Sen diye hitap ettim, inan yazmak zor geldi.

N

Zahmet edip bu kadar yazmışsınız, çok teşekkür ederim.

Merve Altn 6 yıl

Nesrin hanim merakimdan soruyorum insan insana sifa olurmu. Birde hangi yontemi kullaniyordunuz. Tarotmu. Kitaplarmi. Sumu. Kahvemi

Soner Askerova 6 yıl

İnsandır insana şifa zaten. İki üç defa kahve falı baktirmistim belki bir iki defa da tarot. Diğerlerini bilmiyorum

Nesrin Kireckaya 6 yıl

Ben fal bakmıyorum belki yanlış anladınız, Soner Askerova bey fal baktiriyordum.

Nesrin Kireckaya 6 yıl

15yssindayken bisikletim calindi gittik bir hocaya bize kahve ikram ettiler. Ictik kapattik hoca sonra fincana bakip anlatmaya basladi. Senin bisitleti birisi calmis ama daha fazla surememis bir yere atmis ama suan kapali biryerde yarin aksam uzeri bir arkadadin gelip haber verecrk dedi. Biz inanmadik tabiki artik gitti diye dusunuyordum. Ertesi gun arkadas karakolun onunden gecerken bisikleti gorup haber verdi gittik aldik. Tekerlegi payladigi icin calan fazla goturememis polise haber vermisler. O yasli hoca bana gore isabetli seyler soyledi. Ama sonralari isim icin gittim bana fayda getirmedi. Simdilerde kahve fali bile baktirmam. Nicin bu tarz insanlarin bazilarinin mentali gelismisse tahmin yuruturler veya hissederler ama kimse kimseye is. Para. Ev. Mutluluk gibi seyler saglayamaz. Su hayatta herkesin nasibi kendi yeteneginde gizlidir.

Soner Askerova 6 yıl

Evet bazı bilgileri kesinlikle dışarıdan temin edemezsiniz. Kaderse temalar vardır, üzerinize düşen işler vardır. Bunu da ancak biz gerçekleştirebiliriz.

Nesrin Kireckaya 6 yıl