Falcılara kurşun döktürmek başımızdaki belalardan bizi kurtarır mı?

Merhabalar... Aklıma takılan bir şeyde fikrinizi almak istiyorum. Maalesef fal baktırmaktan geri kalmayan biri olarak sürekli falcılara giderim. Her gittiğimde bende nazar olduğunu sürekli işlerimin yolunda gitmeme sebebi olduğunu ve bunun için kurşun dökülmesi gerektiğini söylüyorlar. Para tuzağı mıdır gerçek midir bilmiyorum. Benim gibi agnostik bir insanın faldı kurşundu bunları ciddiye almaması gerekiyor ama emin olamıyorum. Belki de yaptığım bir çare aramak bilemiyorum. Hepinize çok teşekkürler.

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
37
37 CEVAP

Çok safsınız.

H

Nerden bu yargıya vardınız beni ne kadar tanıyabildiniz?

Merve Altn 6 yıl

Merve Altn seni tanımama gerek yok. Fala inanan yada faldan medet uman herkes saftır

Hüseyin Uydacı 6 yıl

Tanımadan insanlar hakkında tek bir çıkış noktası alarak yargıda bulunan ve tanımadığı insanlara senli benli konuşan insanları kaale alacak kadar saf değilim. Konusabilirsiniz ama boş konuşmayın bana kalırsa. Önce insanlara ve kendinize saygı duymayı öğrenin sonra insanları eleştirsiniz. İyi akşamlar.

Merve Altn 6 yıl

Merve Altn felsefemi yaptın şimdi, yada aforizma yaptığını sanıyosun. İşinize gelmeyince işinize geldiği yerden vurmayı biliyosunuz hiçte saf değilmişsiniz. İyi akşamlar SİZEDE

Hüseyin Uydacı 6 yıl

Şunu da eklemek istiyorum. İnternette bir şeyler okurken bir yazım yanlışı gördüğüm an ekranı komple kapatıyorum. Daha bağlaçları ayıramayan birinin insanlara pek bir şey katabileceğini pek sanmıyorum. Bu sizin için de geçerli.

Merve Altn 6 yıl

Merve Altn sana sadece gülüyorum.

Hüseyin Uydacı 6 yıl

Pardon size diyecektim. Size sadece gülüyorum

Hüseyin Uydacı 6 yıl

Doğrudur. Anlasaydınız gülmezdiniz. Oturup kendinizi sorgulardınız.

Merve Altn 6 yıl

Merve Altn sorgulama yeteneğim gayet iyidir. Deist agnostiğim.

Hüseyin Uydacı 6 yıl

Tartışmak istemiyorum sizinle. Ben sadece fal büyü vb.. Şeyleri tasvip etmiyorum. Safsınız derkende hakaret amaçlı dememiştim.

Hüseyin Uydacı 6 yıl