Fareleri öldürmeden evden nasıl uzaklaştırabilirim?

Fare sorunum var... 2 adet gördüm, öldürmek istemiyorum ve eve de zarar veriyorlar... Konu sadece ev değil bu hayvanlar veba taşıyor ve vücutları vebaya karşı dirençli. Tezgahın üzerinde felan geziyorlar her sabah görsem de görmesem de bol sabunla yıkayıp süngeri çöpe atıyorum iyice yerleştiler üremelerinden korkuyorum... Yardım ederseniz sevinirim yoksa zehirlemek zorunda kalıcam.

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
42
42 CEVAP

Hepinize çok çok teşekkürler sonuç hüsran öldürücez mecburen... İyi akşamlar esen kalın

A

Olm o fareye dokunursan karsinda beni bulursun

Emir Üstün 6 yıl

Sen galiba benimle kafa buluyorsun

Aslan Karliova 6 yıl

Dostum kafa bulmuyorum bak anlasalim istersen ben maximum 2 qy icimde turkiyeye gelicem sureye bagli belki 1 hafta surer gel anlasalim vodka viski getireyim sana dokunma onlara birlikye yakalayak ben goturcem ya antalyaya salicamm

Emir Üstün 6 yıl

Kabul Ettim.

Aslan Karliova 6 yıl

Anlastikmi dokunmican o farelere?

Emir Üstün 6 yıl

Tobe tobe. Deli mi ne?

Dilek Yücaaktaş 6 yıl

dilek banami deli dedin?

Emir Üstün 6 yıl

Ivit sana dedim.

Dilek Yücaaktaş 6 yıl

He deliyim napcan evime faremi salican, zehirlicenmi, kapanmi kurcan bana? Arkadas yazmisti yilan sal eve diye yilanmi salcan bana?

Emir Üstün 6 yıl

Yaw alti ustu fare insan hayatindan degerli mi? Evine fare salmak mantikli bak.

Dilek Yücaaktaş 6 yıl

Ben burada bir hatayi duzeltmeye calisiyorm. Bu canlilarin hem duzenini bozuyoruz hem de oldurmeye calisiyoruz. Ben sadece o farenin yasamasini istiyorum diye bana deli diyosan tamam deliyim))

Emir Üstün 6 yıl

Ne bozcaz be duzenini. Bok yiyo bok. Iyyhhh. Iyi duyar kasicam diye gelsin orami burami kemirsin. Gebertirim tanimam valla.

Dilek Yücaaktaş 6 yıl

Gece gece haykirdim)))bok yiyo demissinde tavukta bok yiyo ona bakarsan nese bosver. Arkadasi kemirmemiski sonucta kemirsede hak veririm hayvani git dogasina sic bok yedir ustunee oldur ohh ne la bu. Gebertme yasat bence nasil bu kadar acimasiz oldunuz hicmi merhamet etmiyorsunuz? Bence biraz canlilara vakit ayir ve empati kur. Anladimki insan gercektende cok tehlikeli bir varlik. Akilli falan diyoruz kendimize ama oldurup zarar vermekten baska bir halta yaramiyoruz.

Emir Üstün 6 yıl

Bak canim benim. Benim yeterince vakit ayirdigim bi canli var su an 2 yasinda. Dokunani yakarim. Bilmem anlatabildim mi. Sen de git cocuk yap bisi yap. Fareler falan... Sana da yazik.

Dilek Yücaaktaş 6 yıl

bütün canliların yaşamaya hakları vardır.. O beğenmediğiniz fare insanla aynı organları taşır çok benzeriz yani o sebeble kaçmalarını sağlamak daha insani öldürmektense...

Sinem Tekozgen 6 yıl