Fareleri öldürmeden evden nasıl uzaklaştırabilirim?

Fare sorunum var... 2 adet gördüm, öldürmek istemiyorum ve eve de zarar veriyorlar... Konu sadece ev değil bu hayvanlar veba taşıyor ve vücutları vebaya karşı dirençli. Tezgahın üzerinde felan geziyorlar her sabah görsem de görmesem de bol sabunla yıkayıp süngeri çöpe atıyorum iyice yerleştiler üremelerinden korkuyorum... Yardım ederseniz sevinirim yoksa zehirlemek zorunda kalıcam.

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
42
42 CEVAP

Evinizde bir fareyle yasamak istememeniz gayet normal ama burda ki yorumlara baktığımda içim parçalandı. O bir canlı! Emin olun bizlerin hayvanlara verdiği zararları onlar bize hiçbir şekilde veremez. Şuan evlerdelersede bu bizim yüzümüzden. Herneyse öldürmeden, canını yakmadan yakalayıp bırakırsanız en azından rahat uyursunuz diye düşünüyorum.

B

Az bilinen duyarlar

Sonay Solayak 6 yıl

Anlayamadım?

Begüm Çölova 6 yıl

https://eksisozluk.com/az-bilinen-efsane-duyarlar--4821786

Sonay Solayak 6 yıl

Bir canlının insan kadar yaşamaya hakkı olduğunu söylemek az bilinen duyar mı? eğer öyleyse yazık hepinize

Begüm Çölova 6 yıl

Peki bizim de yaşamaya hakkımız yok mu? Var. Biz kendimizi yaşatmak için onu öldürmek zorundayız. Neden öldürmek peki? Çüknü fare bu, hani çık git evimden dışarda takıl diye anlatamayız hayvana, çıkmıyo da zaten, o zaman başka çaremiz yok.

Ege Hasbolat 6 yıl

Kendinizi yaşatmak için değil rahatsız olduğunuz için ki bu doğaldır muhtemelen evde suan fare olsa geçmişte hamster beslememe lakin bende rahatsız olurum ama siz onu öldürmedende yaşayabilirsiniz merak etmeyin

Begüm Çölova 6 yıl

Duyarsız ne kadar insan var. ege yaşamak için fare öldürmek zorunda değilsin. Onların yaşam alanlarını istila edenler insanlar heryer bina.

Özkan Yeniay 6 yıl

Ve ayrıca bilincinde olsa dünyadaki kaç canlı kendini yaşatmak için insanları öldürürdü ben sayamam bile sadece bizim zeka seviyemiz daha üstün diye öldürürüz diyorsunuz yaşamak için deyip kendinizi kandırmayın

Begüm Çölova 6 yıl

galiba asıl noktayı kaçırdınız; fareler üzerilerinde hastalık taşırlar. yukarıda fareler hastalık taşımaz yazan arkadaşı veba dönemi avrupasına götürelim. Ve ben bir farenin taşıdığı hastalık yüzünden ölmek istemiyorum. Okey? Bu arada, burası benim evim. İçinde fare istemiyorum. Ben çıkıp onun borularına girmeye çalışmıyorum. '' ama onların doğasına giriyoruz '' diye de bana gelmeyin, ben onların doğasına girmedim. 2. katta sakin sakin oturuyorum evimde, bu niye benim evime giriyo?

Ege Hasbolat 6 yıl

İyi güzel yazmışsınızda zaten bu yaşam alanı konusu size direkt yapılmış bir yargilama degil suan ikinci kattaki apartman daireniz yerinde eskiden agaclar ormanlar vardi bu size ozgude degil yanlis anlamayin ama binalasmalar genel olarak onlarin yasam alanlarini bitirdi yoksa kucuk dostumun isteginin ikinci kattaki sakin eviniz oldugunu dusunmuyorum. Onlari bu caresizlige cekip sonra istemiyorum nasil oldureyim gibi seyler vicdansizliktir

Begüm Çölova 6 yıl

egecim sende hiçbir canlının mecbur kalınmadıkça öldürülmemesi konusunu kaçırmışsın.

Özkan Yeniay 6 yıl

Eids taşıyanları öldürsünler o zaman. Kendine duyduğun saygıyı her canlıya duy lütfen.

Özkan Yeniay 6 yıl