Gelecekte yaşayacaklarını rüyasında gören var mı?

Rüyasında ileride yaşayacağı şeyleri önceden gören var mı acaba? İleri ki günlerde ne yaşayacağını rüyasında görüpte yaşadıktan sonra hobaa diyen

com-wcd6k0a9mgwv4m4h9e81.jpg
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
104
104 CEVAP

99 depreminde depremin d sini bilmem 15 gün önce o kadar çok ağladım ki anneme insanlar ölecek anne cok insan ölecek buyuk bisey olacak iyi değilim anne diye sürekli ağladım gözlerim sis geziyordum nefes alamiyordum annem kafayi kirdigimi dusunerek beni 1 hafta Ankaraya akrabalarimin yanina gonderdi durdugum yerde duramiyordum duramadim babam geldi aldi 1 gun sonra hastaneye goturecekti artik yol yorgunu uyumus kalmisim gece 3te bir sallanmaya basladik cok garip bir sekilde icimdeki o korku resmen çıktı gitti çarşafi üstüme çektim tamam dedim ölüyoruz. Dunya kadar insan göctü gitti Allah rahmet eylesin ama depremden sonra hiç bişeyim kalmadı insanlar çok sasirmisti benim o konusmalarima..

T

Ne zaman gelecek diyordum kuzim. Halami ara bi sor onda da bir suru var bu durumdan. Ben babamgili yanlis yola girdiklerinde telefonla arayip kardesim yanlis yolda gidiyordunuz ruyamda gordum diye uyardi. Gercektende babamgil yolu karistirip ornek veriyorum Ankara yolu yerine izmir yoluna gidiyorlardi birilerine sordular nasil gideriz diye sonra caktilar mevzuyu.

Burak Işıkcı 4 yıl