Göz altı morluğu için ne önerirsiniz?

Kucuk yaslardan beri suren goz alti morlugunun bir caresini biliyor musunuz?

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
13
13 CEVAP

Göz Altı Morlukları Nasıl tedavi Edilir
Göz altı morlukları genelde çok ciddi sorunlardan kaynaklanmamasına rağmen can sıkıcı bir durumdur. Fakat bazı doğal yöntemlerde göz altı morluklarının tedavi edilmesi mümkündür.
Salatalık Suyu: Salatalık gözlerinize yatıştırıcı ve soğutma etkisi sağlayacak iyi doğal ilaçların başında gelir. Aynı zamanda çok iyi bir cilt tonerdir. Yapmanız gereken tek şey adet salatalığın presleyerek suyunu çıkarmak ve bir pamuk yordamıyla gözlerinize uygulamak. 3-4 gün uyguladığınızda belirgin sonuçlar alacaksınız.
Zerdeçal: Zerdeçal anti inflamatuar ve anti oksidan özellikleri ile bilinir ve göz altı morluklarına karşı oldukça etkilidir. Zerdeçal tozunu ananas suyu ile karıştırarak macun elde edin. Macunu gözleriniz altındaki morluklara 10-15 dakika boyunca uygulayın. Böylece 3-4 gün sonra morlukların gittiğini ve göz altında derinin yumuşadığını göreceksiniz. Soğuk Su: Göz altı morluklardan kurtulmanın en etkili ve kolay yöntemlerinden bir tanesi de soğuk sudur. Yapanız gereken şey, bir süre güneşin altında kaldıktan sonra özellikle soğuk suyla gözlerinizi yıkamak. Kan damarlarının yanında göz altı morlukların ortadan kalkmasına yardımcı olur. Bunun yanında soğuk süt de aynı şekilde yardımcı olabilir.
Su İçmek: Cildin sürekli nemli kalması göz altı morluklarının ortadan kalkmasına yardıcmı olduğu gibi, cildin sürekli nemli kalmasını sağlar.
iyi Bir Uyku: özellikle yorgun bir günün ardından iyi bir uyku göz altı morlukların oluşmasını engeller. Düzenli uyku göz altı morlukların oluşmasını engeller.
Yoga Ve Meditasyon: Yoga ve meditasyon her zaman taze ve enerji dolu zihin ve vücut sahibi olmanıza yardımcı olacaktır. Böylece stres azalacak ve bu genel vücut sağlığına direkt etki edecektir

A