Günlük gelişmeler önemsiz olarak görüyorum bencil miyim?

Ben 36 yaşındayım maksimum bir 30-35 yılım daha var ve bana tanınan bu süreyi en iyi şekilde geçirme amacındayım ve biliyorum ki, hayat, dünya, yaşam benden milyarlarca yıl sonra da devam edecek. Ve şu anda dünya sahnesindeki kimse 100 yıl sonra kalmayacak hatta dünya bile önemini yitirebilir çünkü düşünceme göre ileride dünyalar arası seyahat başlayacak ve insanlar farklı gezegenlerde de yaşam kuracak ve bu düşünce beni güncel olayların önemsiz olduğu fikrine yönlendiriyor ve hemen hemen hiç bir şeyi önemsemiyorum.

Sizce çok mu uçuk ya da bencil ya da sağlıksız düşünüyorum?

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
23
23 CEVAP

Unutma bu gezegende bir gün insanın yürümediği gün gelecek. Dinozorlar 150 milyon yıl bu gezegene hüküm sürdü. Sen hepi topu 2 milyon yıldır buradasın. Tıpkı onlar gibi adın "yokoluş müzesinde" nesli tükenenler kısmında KALIN PUNTOlarla yazacak. Hiç kimse bu türün yaptığı katliamları bilmeyecek, parçaladığı doğayı, öldürdüğü çocukları, yaraladıklarını, aşklarını, savaşlarını, sevişlerini, gülüşlerini. Hepsi o kalın puntolarla yazılmış "NESLİ TÜKENDİ-HOMO SAPİENS" kısmında kaybolup gidecek. 500 milyon yıl sonra var olan homo sapiens bugünkü biz olmayacağız. Bizi kimse bilmeyecek.

D

Sen alıştırdın beni bu araştırmalara uykularım kaçıyor hastalık derecesinde.

Şerif Kpc 6 yıl

Her şeyi bilmemek çok güzelmiş. Kendimi İslam'a adayasım geldi.

Şerif Kpc 6 yıl

derya hanım işten tam da bundan bahsediyorum. Bir gün HOMO SAPİENS'inde nesli tükenecek. Peki ben niye bu savaşlar, bu siyasi açmazlar için uykularımı kaçırayım. Eminim 200-300 yıl sonra dünya bir efsane olacak, kimse bütün canlıların tek bir gezegende yaşadığına inanmayacak, çünkü gezegenler arası seyahat, bir bilet alıp izmire gitmek kadar kolay olacak. Bırakın şu anki savaşları birinin hazırlamasını Dünya bile bir Mit haline gelecek. Bu benim düşüncem.

Fatih Denir 6 yıl

Uykunuz kaçmasın zaten Sadece tadını çıkarın, çıkarırken de bazılarının da farkındalığını arttırın. Bir süre sonra bütün dinler, savaşlar ve ölümler anlamsızlaşıyor

Derya Serce 6 yıl

Devletler, bayraklar ve milletler de. Ben" bu ülke ile de, bayrağı ile de gönül bağım yok" dediğimde linç edildim oysa sevmemek değil benimki, sadece amigo değilim.

Derya Serce 6 yıl

Sözün tamamı "Dünyaya geldiğiniz zaman bir ucube gösterisine biletiniz vardır. Hele burada doğduysanız, size ön sıradan yer verilir. ve bazılarımız oraya not defteriyle otururlar. ve ben bir defter tutucuyum. (-aman tanrım! Bunu gördün mü?) ucube gösterisini izlerim, not alırım, hikayeler uydururum ve ucubelerden bahsederim. ucubeler hep insandır, benim gibiler ve hepsi aynı, hepimiz aynıyız.. daha iyi değilim, daha farklı değilim, sadece onlardan ayrı duruyorum. ben ayrıyım. Buradayım çünkü kendimi karışımın dışında tutuyorum.. bundan hiçbir çıkarım yok. Ben amigo değilim. George Carlin

Derya Serce 6 yıl

Bu efsaneyi kimler konuşacak beni meraklandıran bu aslında. Başka gezegenlerde yaşayan diğer canlılar mı?

Şerif Kpc 6 yıl

Ben kolay bağlanan çabuk bağımlı olan birisiyim. Araştırmaya devam edicem. Her ne kadar beni ürkütsede. Uzaydan atlayış yapan insanlar var ve diğer gezegenleri keşvetmek zor değil diye düşünüyorum.

Şerif Kpc 6 yıl