Günlük gelişmeler önemsiz olarak görüyorum bencil miyim?

Ben 36 yaşındayım maksimum bir 30-35 yılım daha var ve bana tanınan bu süreyi en iyi şekilde geçirme amacındayım ve biliyorum ki, hayat, dünya, yaşam benden milyarlarca yıl sonra da devam edecek. Ve şu anda dünya sahnesindeki kimse 100 yıl sonra kalmayacak hatta dünya bile önemini yitirebilir çünkü düşünceme göre ileride dünyalar arası seyahat başlayacak ve insanlar farklı gezegenlerde de yaşam kuracak ve bu düşünce beni güncel olayların önemsiz olduğu fikrine yönlendiriyor ve hemen hemen hiç bir şeyi önemsemiyorum.

Sizce çok mu uçuk ya da bencil ya da sağlıksız düşünüyorum?

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
23
23 CEVAP

Bu aralar hep tedirginim. Dünyaya göktaşı çarpacak diye. Bunalıma giriyorum beni asıl tedirgin eden başka bir gezegende yaşamın olmaması. Karadelikle ölmek isterdim göktaşıyla ölmekten iyidir.

Ş

Göktaşı olayı ile ilgili şunları söylemem gerekirse atmosferimize her gün 100 tona yakın göktaşı giriş yapıyor. Bunlar çok küçük olduğu için yüzeye ulaşamıyor. Ulaşanlar genelde okyanuslara düşüyor. Es kaza karaya düşenlerse toplu yaşam alanlarına düşmüyor. En son direkt kafasına düşen bir adam vardı, Hindistan'dı sanırım o var.

Derya Serce 6 yıl

Ama atmosferimize giren göktaşları çoğaldı. Rusya ya düşen göktaşı. Ne kadar korkutucu geldi bana.

Şerif Kpc 6 yıl

eğer K/T yok oluşunu yaşatan meteoru refere alırsam da rahatlıkla söyleyebilirim ki bu bizim türümüzün sonunu getirmez. Biz dinozor değiliz. En az 2 hafta önce o meteoru saptarız. Kendi çapımızda evimizin altında ufak bir sığınak bile yaparız. Hiç yoksa atmosfere girer girmez onu nükleer bombalarla yok ederiz Evet. Ölümler olur ama tükenmeyiz.

Derya Serce 6 yıl

Normal o kadar düşmesi. Kuiper Kuşağı var. Onun dışında güneş sistemimizin çevresinde oort bulutu var

Derya Serce 6 yıl

Nükleer bombayla vurmak daha tehlikeli diyor bilim adamları. Bakalım yakın zamanda uzay aracıyla yörüngesini değiştirme denemeleri olacakmış.

Şerif Kpc 6 yıl

Lazer ışınıyla yok edilmesi büyüklüğüne bağlı diyorlar ama büyük göktaşı düşerse hiç şansımız yok iklim değişikliğine yol açabilirmiş.

Şerif Kpc 6 yıl