Günlük gelişmeler önemsiz olarak görüyorum bencil miyim?

Ben 36 yaşındayım maksimum bir 30-35 yılım daha var ve bana tanınan bu süreyi en iyi şekilde geçirme amacındayım ve biliyorum ki, hayat, dünya, yaşam benden milyarlarca yıl sonra da devam edecek. Ve şu anda dünya sahnesindeki kimse 100 yıl sonra kalmayacak hatta dünya bile önemini yitirebilir çünkü düşünceme göre ileride dünyalar arası seyahat başlayacak ve insanlar farklı gezegenlerde de yaşam kuracak ve bu düşünce beni güncel olayların önemsiz olduğu fikrine yönlendiriyor ve hemen hemen hiç bir şeyi önemsemiyorum.

Sizce çok mu uçuk ya da bencil ya da sağlıksız düşünüyorum?

F
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
23
23 CEVAP

Ben böyle hayattım boyunca, hiç düşünmedim. Hayat sanki ben olduğum için değeli gibi geliyor herşeyi aşkla yapmak aşkla bakmak ve ben hiç bitmeyecek bir şarkının en güzel notasıyım.

N

Ölümden sonra hangi şarkının bestekarına esir kalacaksın?

Enes Buffay 6 yıl

şarkıyı ben yazdım bestekara ihtiyacım yook

Nilüfer Tebke 6 yıl

Nilüfer Tebke sen yokkende şarkı vardı nasıl sen yazabiliyorsun

Enes Buffay 6 yıl

asla kabul etmem ben vardim oda vardı ikimizde hep olacağiz

Nilüfer Tebke 6 yıl

Nilüfer Tebke hem madem şarkıyı sen yazdın o zman daha güzel. Daha zengin Daha mutlu ve hatta sonsuz şarkı yazmadın? Seninde şarkın elbet bitecek dmeek bu şarkıyı sen yazmadın başkası var bu şarkıyı yazan

Enes Buffay 6 yıl

Enes Buffay hiim güzel! Ben o değilmiyim ayni zamanda! Kendimi ondan ayrı tutmam kendimdeki onu yok saymam olmazmı?

Nilüfer Tebke 6 yıl

Şarkı belli söyleyende ... Besteleyende ama öğreten kim?

Nilüfer Tebke 6 yıl

Yanmaz gönlüm yansada Ecel beni sarsada Gözlerim kapansada Yıldızların altında .....

Ibrahim Taşli 6 yıl

güzel şarkı ...

Nilüfer Tebke 6 yıl

Hayata aşkla bakmak çok güzel bir şey fakat bizim hayatımızın bir sonu var.

Fatih Denir 6 yıl

ten fânidir, can ölmez, gidenler gine gelmez, ölür ise ten ölür, canlar ölesi değil. ..... Yunus emre Âşk pazarıdır bu canlar satılır Satarım canımı kimseler almaz Âşık, bir kişidir, Bu dünya malın Ahiret korkusun bir pula saymaz Bu dünya ol ahiretten içeri Âşıkın yeri var kimseler bilmez Yunus öldü diye sela verirler Ölen hayvan imiş, âşıklar ölmez .... Yunus emre

Ibrahim Taşli 6 yıl

Fatih Denir heh işte meselede bu insan ebedi yaşam ister bunun için inanır ve bunun için tanrı ahireti var etmiştir Said Nursi; Fâniyim, fâni olanı istemem. Âcizim, âciz olanı istemem. Ruhumu Rahman'a teslim eyledim, gayr istemem. İsterim, fakat bir yâr-ı bâki isterim. Zerreyim, fakat bir şems-i sermed isterim. Hiç ender hiçim, fakat bu mevcudatı umumen isterim."

Enes Buffay 6 yıl