Hamam böceğinden nasıl kurtulurum?

Balkon açıkken odama hamamböceği girmiş büyük ve hızlı:( nereye hangi köşeye girdiğini de kaybettim onu nasıl çıkartabilirim? Cidden korkuyorum hamamböceklerinden:( acil akılcı önerilerinizi bekliyorum onu çıkartamaZsam uyuyamam.

B
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
37
37 CEVAP

Bikaç gece sonra görebilirsin ortalıkta dolanirken. Ziraatçilerde zehirli yem satılıyor. Acayip saldırarak yiyorlar. İşin kötü tarafı zehirli yemin öldürdüğünü görmedim Gittim tekrar 5L Suya karıştırılıp sıkılan K-othrine diye bi ilaç var. Onu köşe bucak sıktım her yere. 2 senedir uğrayan yok sayılır. 1 - 2 tane gördüm o zamandan beri. Onlar da fazla canlı kalmadı zaten. Çok iğrenç ve bir o kadar da dayanıklı yaratıklar. Dinazor çağından beri yaşıyorlar. Ulan meteor düşmüş, ölmemiş hayvanlar. Normalde etkilenmezdim ama evi istila etmişlerdi. Artık en küçüklerine bile tahammülüm yok. Umarım okumaya usenmezsiniz ve faydalı olur. ( Not: İlacı sıktıktan sonra kapı pencere ne varsa dapatin ve eve bikaç gün uğramayın. Sonrasında da iyice havalandırın. Mümkünse pencereler 1 gün açık kalsın. Ben kendime güvenip kapı pencere açık yattım ve evi terketmedim. Ama sizin bileceğiniz iş. Çok etkili bi ilaç, dikkatli olun ve maske kullanabilirsiniz. Ölürseniz mesuliyet kabul edilmez. .. )

N

aynen k-othrine de sağlamdır fakat öyle bi kaç gün evi terk etmene gerek yoktu

Gökhan Esgi 3 yıl

Ben terketmedim zaten. Kız ölmesin diye garanti olsun diye söyledim ben onu Yoksa Son kullanma tarihi geçmiş ketçap yiyip ölmemiş adamım, yani bünye sağlam

Numan Özden 3 yıl