Hamilelikte tiroid ile ilgili sorun yaşayıp tedavi gören var mı?

Merhaba anneler anne adayları ???? Birşey sorucam hamilelikte trioit ile ilgili sorun yaşayıp tedavi gören varmı?
G
1 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
11
11 CEVAP

Bende yuksek ckmisti tekrar kan aldi 2 hafta sonra kontrole geldiginizde eger degerler dusmesze ilac tedavisi uygulucaz dedi ama dusmus kendinden belki ilac kullanma gereginiz kalmaz biz gibi kullanirsanizda en dusuk doz veriliyormus oyle sylemisti doktorunuz ????

T

Türkan Sömer kaç çıktı peki senin cnm?

Gözde Akgüney 3 yıl

Sistem uzerinden yuksek dedi elime kagit vermedi kan aliyorlar tekrar bakiyorlar eger dusmusse ilac vermiyorlar canim oo hamilelikte cok oluyor ..

Türkan Sömer 3 yıl

Türkan Sömer ben ilk duydum çok korktum ???? gidicem bakalım ayın 17sine aldım randevu ama acaba erkene mi çeksem bilemedim korkuyorum da bu durumda gitmeye geçte kalmak istemiyorum canım ne yapıcam hiç bilmiyorum ????

Gözde Akgüney 3 yıl

Gözde Akgüney bence kan verdir bakilsin canim isallah ben gbi ilaca gerek kalmadan düsmus olur ???????? bana bebekte özür olmasin die ilac kullanicaz neler dedi korkttu zeka geriligi olur dedi neler dedi 37 hafta olcaz dustu birdaha hic adi bile gecmedi triot die kontrollerde ????

Türkan Sömer 3 yıl

Türkan Sömer offff yaaaa ???? benim doktorum bütün testlerin çok güzel maşallah sadece trioit biraz yüksek çıkmış oda ilaçla düşürülüyor dedi şimdi randevuyu öne çektim salı gidicem uzak tarih bilerek aldım biraz hastane ortamından uzaklaşım diye ama ne kadar erken o kadar iyi

Gözde Akgüney 3 yıl

Gözde Akgüney isallah ilaca gerek kalmaz canim kalirsada en dusuk doz veriliyormus bisey olmuyor yani icin rahat etsin ????????

Türkan Sömer 3 yıl

Canım şimdi hatırladım benim yüksek çıkan testim önce yapılan testi ben cuma günü sağlık ocağında da kan verdim gebelik kaydı için onun sonucu çıkmış doktoruma attım şimdi doktorum düşmüş dedi gitmeme gere k kalmadı dahiliyeye????

Gözde Akgüney 3 yıl

Gözde Akgüney ben demistim sana cunki hep oyle oluyor ????????cok sevindim saglicakla alalim isallah kucagimiza hepimiz ????????????

Türkan Sömer 3 yıl

Türkan Sömer çook saol canım benim ya nasıl içim rahatladı anlatamam ???? aminn inşallah ya hepimiz sağlıkla sıhhatle alalım inşallah ???? ???? 10 hafta bitti kaldı 29hafta kaldı????

Gözde Akgüney 3 yıl

Gözde Akgüney bizimde son 2 haftamiz hepimizin hemen gecsin isallah ????????

Türkan Sömer 3 yıl