Hamileyim ve sigarayı azalttım ama bırakamıyorum

Merhaba arkadaşlar üzülerek soruyorum ben günde 1 paket sigara içen insandım şimdi ise dört veya 5 dal içiyorum bir türlü bırakamıyorum 5 haftalık hamileyim benim gibi olan var mı veya daha önce içip hamileyken bırakan var mı nasıl başardınız lütfen yardım ????
Y
1 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
49
49 CEVAP

Sigara içen annenin çocuğu sigara içmeyen annenin çocuğundan, öğretim hayatında mutlaka geri kalıyor. Ör: İçmeyen bir okuma parçasını bir kez okuyunca anlıyorsa, içen enaz aynı parçayı üç kez okuyunca anlıyor. Düşünün ve karar verin. Hiç İçmeyin bence.

I

Iclal Karaca ne alaka benim oğlum 11 yaşında kuran okuyor ezberliyor diğer oğlum yaşıtları yazamazken okuyamazken okula gitmeden hem yazmayı hemde okumayı öğrendim

Sebahat Ridvan 2 yıl

Sebahat Orta 30 yıl öğretmenlik yaptım. Çok iyi biliyorum bu konuyu. İnsanları ne alaka diye yanlış yönlendirmeyi iz. İçmeseydiniz belki çocuğunuz üstün yetenekli olacaktı.

Iclal Güğümcü 2 yıl

Ne alaka için birşey olmaz der gibi ,????

Seher Kargaoğlu 2 yıl

Seher Yaman Aynen Seher Hanım. Herkes biliyor ki hamile kadında sigara bebeğe zarar verir.

Iclal Güğümcü 2 yıl

Iclal Karaca sigara hamileyken bebeğe zarar verir tabiki ama yani yaptiginiz bu kıyaslama gerçekten çok komik olmuş kesinlikle icmemeli bu bir gercek bunu değiştiremeyiz de okulda geri kalmak zekasını sigarayla ölçmek çok mantıksız.

Burcu Karaman 2 yıl

Burcu Tekin siz daha çok biliyorsunuz. Siz de mantıklı birşey söyleyiniz de inanayım.

Iclal Güğümcü 2 yıl

Iclal Karaca mantıklı olanı söyledim zaten okumadınız galiba hamilelikte sigara içmenin bebeğin akcigerlerine solunum yollarına zarar vereceginiz yazdim.

Burcu Karaman 2 yıl

Sigara sağlığa zararlı... Zekayı etkileyen bir durum söz konusu olamaz bile. Zekâ eğitim ile gelişir. Çok kitap okuyan bir kerede anlar bir parçayı... Az kitap okuyan 3 kere okuduktan sonra anlar bir parçayı... Sizin söylediğiniz mantıksız her sigara içen annenin ve babanın çocuğuna "gerizekalı" muamelesi yapıyorsunuz... Eğitimci olarak çok yanlış bir yol.

Tuba Oymak 2 yıl

Tuba Aslan cok haklısınız bu konuyu sigarayla bağdaştırmak cok yanlış bencede sigara yetiskin bi insanin bile akciğerlerini bitiriyor ve saha sonra vucutta etkileri görülüyor akıl yönünden insani o kadar etkilemiyor eger oyle olsaydi sigara paketlerinin uzerinde yazacagindanda eminim????

Çetin Bulutçu 2 yıl