Hangi bebek maması iyidir?

Kızlar memnun kaldıgınız mama hangisidir fikir verebilirmisiniz

Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
41
41 CEVAP

Keçi sütlü mamaları tercih ediyorum. Golden goat ve baby goat içerikleri hemen hemen aynı. Alerji yapma durumu daha düşük diğer mamalara göre.

B

Ya ben de golden goat kullanıyorum da, baby goatta siyah tanecikler cikiyormus bi de zor eriyormus sürekli calkalamak gerekiyomus biberonu tıkıyomus ve yıkamak zor oluyomus doğru mu

Büşra Candogan 6 yıl

Bende golden goat kullanıyorum baby goatı yeni aldım isterseniz bu sorunun cevabını yarın kullandıktan sonra vereyim. Baby goat direk keçi sütünden diğeri keçi sütü tozundan yapıldığı yazılmıştı bende bunu denemek için aldım.

Burcu Karali 6 yıl

Hmmm anladım bu arada üretim tarihine bakın Mayıs 2017 sonrası ürünse alın çünkü öncekilerinde palm yağı varmış ama Mayıs sonrası uretimlerine koymamislar

Büşra Candogan 6 yıl

Evet onu da görmüştüm. Yarın size haber veririm tabiki.

Burcu Karali 6 yıl

Çok teşekkürler

Büşra Candogan 6 yıl

Evet geç eriyor ama eriyor. İçinde siyah tanecik görmedim hiç

Hilal Bandirma 6 yıl

Yıkaması da kolay Büşra Candogan

Hilal Bandirma 6 yıl

Büşra Candogan Baby Goatı 2 gündür ısrarla vermeye çalıştım. Ne kadar aç olursa olsun yemedi. Sanırım alıştıkları damak tadından vazgeçmiyorlar. Golden goata geri döndüm. Bu arada siyah tanecikler yoktu. Erimesinde de sorun olmadı ılık suyla yaptığım halde. Bire bir ölçeğiyle orantılı yapıldığında bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Burcu Karali 6 yıl