Hangi e-kitap okuyucusunu almalıyım? hepsi .pdf ve .epub formatını destekler mi?

Merhaba arkadaşlar,
E-kitap okuyucu almak istiyorum ancak bu cihazlar hakkında tecrübem ve fazla bilgim yok. İçinizde kullananlar veya bilenler vardır zannımca. Tüm e kitap okuyuculara pdf, epub formatında kitapları sorunsuzca yükleyebilir miyim ve tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı e-kitap okuyucular var mıdır?
Teşekkürler.

com-i5et1s6b6brorjfkva3l.jpg
O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
21
21 CEVAP

Kindle paperwhite3 kullanıyorum. Gece karanlıkta kitap okuyabiliyorum. Pdf, epub gibi formatları calibre programı ile mobi ye dönüştürüp, kindle a atıyorsunuz. Ingilizce okumak isterseniz, seçenek çok. Amazon.. Com dan satın alabiliyorsunuz. Kablosuz bağlantı ile internet kullanabiliyorsunuz. Yalnız tablet, pc gibi Özellikleri yok. Kitap okumak için tasarlanmış bir cihaz. Kitabı hangi sayfada biraktiysaniz açınca orada buluyorsunuz. 2 ay sarji bitmedi. Hassas cihazlar, orijinal kılıf ile kullanmak gerekiyor. Cep telefonu ekranı gibi dayanıklı değil. 3 ay önce kindleturkiye sayfasından 550 tl ye aldım.

D

Kindle okuyucuyla birlikte, kitapları dönüştürüp okuyucuya yüklemenizi sağlayan bir mail adresi veriliyor diolar, var mı öyle bi imkan?

Ozan Lüle 6 yıl

O adresi kendiniz alıyorsunuz. Kindle i kullanmaya başladığınızda kendi adınıza kaydediyorsunuz. "Send to kindle" uygulaması var. Ama ben kullanmayı denedim, yapamadım. Kabloyla atıyorum kitapları, teknolojiden pek anladığım söylenemez. facebook ta kindle turkiye grubu var. Orada bu konularla ilgili gönderiler var. Üye olabilirsiniz. Diğer cihazlarla ilgili bilgiler de mevcut.

Dilek Ksbdu 6 yıl

Teşekkürler

Ozan Lüle 6 yıl

+1 bende kindle paperwhite 3 kullanıyorum memnunum.

Aykut Veyselgülşah 6 yıl

Bende kullaniyorum suan http://amazon.co.uk/ indirimde 80 pound amazondan aldim maili amazon adiniza kayit edip veriyor

Orçun Savsa 6 yıl

Bende bu modeli kullanıyorum çok memnunum hiç sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.

Muteber Mankan 6 yıl

Xxx@Kindle. Com diye bir mail adresim var kayıtlı mail adresinden kitabı Kindle a yüklüyor. WiFi açık olması lazım. Pdf dönüştürmeden direk okuyorum

Ali Dedeli 6 yıl