Hangi e-kitap okuyucusunu almalıyım? hepsi .pdf ve .epub formatını destekler mi?

Merhaba arkadaşlar,
E-kitap okuyucu almak istiyorum ancak bu cihazlar hakkında tecrübem ve fazla bilgim yok. İçinizde kullananlar veya bilenler vardır zannımca. Tüm e kitap okuyuculara pdf, epub formatında kitapları sorunsuzca yükleyebilir miyim ve tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı e-kitap okuyucular var mıdır?
Teşekkürler.

com-i5et1s6b6brorjfkva3l.jpg
O
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
21
21 CEVAP

Kobo glo hd aldim yakin zamanda http://sahibinden.com/ da murat diye birisinden. Gidip tanistim elden aldim yurtdisindan 2. El olarak alip satiyormus. Arabanin bagajini actiginda icinde suruyle e kitap ve aksesuarlari vardi. Urunu icinde bir cok kitapla beraber veriyor bunun yaninda 4 bin kusur kitap da usb bellege atti. Su anda bende yaklasik 6000 kusur kitap var sanirim. Olrne kadar kitap almama gerek kalmayacak

bunun disinda almadan once ekrana bakilmaz goz yorulur diye dusunuyordum tamamen farkli bir ekran teknolojisi oldugu icin goz yorulmasi yasamadim su ana kadar. 1 kitap bitirdim; 2. Bitmek uzere. Toplamda 800 sayfaya yakin okudum yani ki bunlardan ilk kitap 200 kusur sayfaydi 5 saatte bitirdim goz yorulmasi yasamadim.

Sarji sanirim 1 ay kadar gidiyor inanamadim ilk basta ama soyle bir durumu varmis. Bir sayfayi actiktan sonra o sayfa isterse 3 saat acik kalsin cihaz kapali gibi gosteriyor kendini ve bataryayi tuketmiyor. Dolayisiyla cok uzun sure gidiyor sarji.

Benim kullandigim glo hd kobonun su ana kadar urettigi en yuksel pixele sahip urunuymus. Hatta ciktiktan sonra ozelliklerine gore cok uygun fiyata piyasaya surdukleri icin pisman olup uretimi durdurmuslar. Glo hd den sonra uretilen ve piyasaya sunulan diger kobo urunleri pixel acisindan glo hd den daha asagida.

Genel olarak da e kitaplarin ekran dokunmatiginden, tablet veya telefon gibi verim almayi beklememek lazim. Zira biraz yavas kaliyorlar. Ben ilk aldigimda ikinci el diye benimkinde problem var diye dusunuyordum ama oyle olmadigini biraz arastirdiktan sonra anladim.

Biraz fazla uzun oldu ama ise yaramistir umarim
Keyifli okumalar simdiden

E

Teşekkür ederim, ilgilenen herkes için faydalı oldu

Ozan Lüle 6 yıl

Merhabalar, bahsettiğiniz kişi hangi ilde acaba ve sahibinden'de murat diye kimseyi bulamadım acaba satıcı ismiyle ya da bir link ile arayabilir miyiz?

Özgür Wood 6 yıl

Kardeşim link veya iletişim bilgisini bizimle paylaşabilirsen seviniriz.

Kenan Dirim 6 yıl

Yeni gordum. 5 10 dakikaya linkini paylasacagim Özgür Wood Kenan Dirim

Erkam Biosmart 6 yıl

Simdi baktim ben de bulamadim sonra aradim kendisini. Elinde kobo kalmadigi icin o ilanlari kaldirmis. Ama farkli markalar varmis elinde. numaranixi paylasabilir miyim diye sordugumda onay verdi. Istanbulda kendisi ben kadikoyde bulusup almistim ama sanirim umraniye taraflarinda oturuyor. Bir de belki sehir disina kargo da gonderimi yapiyordur ama ben gidip inceleyip almanizi tavsiye ederim. Ekranda kilcal bile olsa cizik olmamasi onemli cunku. Murat bey: 0533 320 4430

Erkam Biosmart 6 yıl

Erkam Biosmart cok tesekkurler, sanirim Ankara'da oldugum icin şansımı kaybettim cunku maalesef inceleme firsatim olmayacak

Özgür Wood 6 yıl

Özgür Wood kesinlikle onermem ne gelecegini bilemezsiniz sonucta ikinci el

Erkam Biosmart 6 yıl