Hangi elektrikli ısıtıcı az elektrik faturası getirir, çok ısı verir?

Selam ahali X marka model elektrikli ısıtıcı çok az elektrik yakıyor çok da güzel ısıtıyor desenize bana. Hazır kış gelirken bi kaç kişiye fikir olur hem

com-ofjsp5ykzerihc9jgwkc.jpg
E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
24
24 CEVAP

Ucuz maldan 5 defa almak zorunda kalmakla ekonomik olunmaz buda ticari bakiş açısıyla yanıttir.

S

Adini bile hatırlamadığım bir markayi 3 yıldır kullanıyorum hâlâ ilk gün ki gibi... Markalarin algılarımizi böyle yönetmesine izin vermemek gerek.

Berkan Mümin 6 yıl

Bu markacılık değilki ne satıcısıyım nede imalatçısı. Sadece uzun senelerdir teknik servis işleten biriyim atölyelerde kullandık personel ısınsın diye Ufo haricinde ısıyı güzel yansıtan bir markaya rastlamadık. Bir tık üstte olan cafelerde vs gördüklerimizde maliyet olarak çok çok üst sevilerde. Onlara bulaşmadık bile.

Selcuk Acarr 6 yıl

Ben işin teknik detaylarini açıkladım UFO daha iyi isitabilir daha iyi isitiyorsa bilin ki daha çok yakıyordur dedim. Bu savımı savunan 10 larca 100 lerce konusunda uzman kişi yorumuna rastlayabilirsiniz google aramasıyla. Herkesin ortak gayesi soru soran kişiye yardımcı olmak bunda özgürüz. Tabi birbirimizin fikirlerine " bedavadan yorum " yakistirmasi yapmazsak güzel olur. İyi günler dilerim.

Berkan Mümin 6 yıl

Sabaha kadar fikirler tartışılır. Beklenti meselesi bunlar.

Selcuk Acarr 6 yıl