Hizmet içi eğitim modülünde hangi şehir, okul, kurum belirtilmemiş

Hocalarım hizmetici egitim modülünde merkezi yazıyor egitim yeri olarak. Daha önce hangi şehir hangi okul ya da kurumsa belirtiyordu. Biz bu yerleri nerden öğrenebiliriz acaba.

com-550inexf4wzhpqzk6dn8.jpg
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
23
23 CEVAP

Bence böyle daha güzel olmuş. Öğretmenin amacı hizmetiçi eğitimse eğer eğitimin nerede verildiğinin önemi yok. Lakin biz zaten gezmeye gidiyoruz, eğitim de ne diyorsanız o başka..

S

Hocam bence sırf gezmeye gitmek ne kadar hataliysa bu da yanlis. Ben ayni konuda verilen eğitimi daha yakin yerlerde secmek isterdim. O yuzden sehirlerin görünmemesi egitim fikrinden de uzaklastirdi. Edirnedeyim ayni egitimden yalova istanbulda varken erzurum çikarsa gitmek istemem o kadar yol.

Aysel Demıröz 5 yıl

Bence dediğinizin tam tersi olmalı. Zaten kendi çevrenizi görmüşsünüz. Uzak yerleri görmek, kültürleri hakkında bilgi edinmek öğretmene daha çok şey katacaktır. Ben 13 kez hizmetiçi eğitim faaliyetlerine katıldım, her yeri gördüm ve gerçekten çok faydasını gördüm.

Salman Glç 5 yıl

Egitimde gezmeye karşi cikmişsiniz yukarda hocam bir de zamana bağli yani kış aylarinda olan egitimler için uzaklari gözüm kesmiyor ama artik katlanicaz cikarsa. Istedigim egitimler var çünkü

Aysel Demıröz 5 yıl

Hocam, seminere gidenler bilir, derslerden sonra kültür gezileri olur, onlara katılmak kötüdür demedim. Sadece şuna karşıyım, aynı seminer Erzurum’da varken kimsenin yazmaması ve herkesin Antalya’yı yazması.

Salman Glç 5 yıl

Anladim hocam. Ben daha önce katilmadim. Tatil beldesinde yaşıyorum zaten ben de mersinliyim. Artik ne cikarsa bahtimiza dicez

Aysel Demıröz 5 yıl

Mersin’dekini yazın siz. Benim de eşim Mersinli güzeldir Mersin..

Salman Glç 5 yıl

Işte sehirler belli olsa kesin yazardim mersini kalacak yer falan da sorun olmzdi

Aysel Demıröz 5 yıl

Bekleyip görelim, ben de 5 başvuru yaptım. Yerin önemi yok, memleketin her tarafı güzel sayın hocam

Salman Glç 5 yıl

Güzelligine şuphe yok öğretmenin dedigim gibi zamanlama sadece sorun. Kis şartlarinda uzun yol çekmek istemezdim. Tercihen sadece artik o da kismet

Aysel Demıröz 5 yıl