İki yaşında oğlum altına işiyor ne yapabilirim?

İyi geceler benim iki yasında oğlum var yazın çişi öğrendi ilk başlarda gece hiç altına çiş yapmıyodu fakat bu sıralar sürekli yapıyo geceleri bıktım artık hergün. Üst yatak değiştirmekten acaba geceleri altını baglasam unuturmu çişini söylemeyi gündüz yapmıyo bi problem yok.

C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
14
14 CEVAP

Yumurta kabuğunu kavurun bilendirdan geçirin yedirin gece islatma olnaz

N

Nasıl yiycekki yoğurda falan katsam olmazmı

Canan Taşöz 6 yıl

Daha neler T

Merve Kıran 6 yıl

Yogurda koy yaşı kaç cocigun

Nurgül Tokaç 6 yıl

Merve bacım ben 8.sınıfa kadar altima attım yumurta kabuğunu bi hafta yaşlı bi teyze anneme kavur toz haline getir yedir dedi bi hafta yedim sorunum kalmadı çok şükür

Nurgül Tokaç 6 yıl

Merhabalar. Yumurta tozu filan bahane. Her çocuğun bir olgunluk cağı vardır. Gece cisi çocuk için kas olgunlugunun gelişmiş olması gerekir. Bu olgunluğa ulaşmak için en geç ergenlik cağı gösterilir. Bende 7. Sınıfa kadar ara ara altına kaçırdım. Bizim ailemizde irsi idi. Bunun için pedagogla görüşebilirsiniz. Kas olgunluğuna ve bilincine ulaşmak için 2 yaş çok erken bir yaş. Ama bu süreci daha da hızlandırmak için egzersizler var tavsiye edilen. Bublari araştırabilirsiniz. Yumurta filan hikaye. Cocugunuza kulaktan dolma bilgilerle birşeyler yedirmeyin. Bir şey birine iyi geldi diye herkese iyi gelmeyebilir. Ayni ilaçlar gibi.

Merve Kıran 6 yıl

İki yaşında

Canan Taşöz 6 yıl