İlaçsız bademcik şişmesine ne iyi gelir?

Bademciklerim şişmiş kulağıma da vuruyor, boğazım da ağrıyor ve emzirdiğim için ilaç kullanamıyorum. Ne yapabilirim? (Balsız tarf arıyorum bala benim de bebeğin de alerjisi var)

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
11
11 CEVAP

Bol dinlenme
Bol c vitamini
Sütün içine sarımsağı soğan koyup kaynatın kaynayınca içine bi tatlı kaşığı zencefil sabah akşam 1 bardak çok teesirli inşaAllah .
Ihlamur çörek otu mandalina elma karanfil karıştırıp kaynatın limon sıkıp için.

M

Hamile değilim, emziriyorum. Gümüş suyu da hemen bulamam ki zaten.

Dilan İlleez 5 yıl

Yanlış algıladım ya kusura bakmayın

Mukaddes Düzgün 5 yıl

Düzelttim ama

Mukaddes Düzgün 5 yıl

Sarımsak tedavisi uygulayın çocuğa da çok şifalı olur içeriği

Mukaddes Düzgün 5 yıl

Mukaddes Düzgün süte sadece sarımsak mı katayım soğanla birlikte mi? mandalina elma hepsini mi karışık şekilde mi kaynatcam? Kaçar tane?

Dilan İlleez 5 yıl

antibiyotik: Bir su bardağı süte yarım ya da orta boy soğan bir diş sarımsak koyup bir taşım kaynatın kaynadıktan sonra ocaktan alın bir çay kaşığı zencefil ekleyip karıştırın sabah akşam bir bardak icilmeli çocuklar icecekse yarım bardak icmeli doğal antibiyotik ve öksürük için de faydalı

Mukaddes Düzgün 5 yıl

Bu canım tam tarif

Mukaddes Düzgün 5 yıl

Bak alternatif tedavi de yollayım

Mukaddes Düzgün 5 yıl

Doğal Antibiotik Yapımını Anlatım postudur. Arkdaşlar malum havalar soğudu çocuklar hemen burun delikleri musluklarını açtı ve öksürmeye başladılar. Öksürük, soğuk algınlığı, grip, kırgınlık, burun akıntısı gördüğünüzde kullanırsınız. Tarif vereyim 1 su bardağı kaynamış suyu alın içine orta boy soğanı elinizde ezip atın. 2 adet orta boy sarımsak elinizle ezip koyun. 1 adet kabuk tarçını kırıp suya ekliyoruz. Havanda 4-5 adet karanfili ezip onuda suya ekliyoruz ve su soğuyana kadar bekliyoruz. Su soğuyunca karışımı plastik süzgeç ile süzüyoruz. İçerisine 1 tatlı kaşığı kestane balı ekliyoruz. İçerisine 1 tatlı kaşığı andız pekmezi ekliyoruz. (Varsa elinizde yaban armudu özüde ekleyebilirsiniz 1 çay kaşığı kadar ) 1 çay kaşığı hakiki zerdeçal 1 çay kaşığı toz haline gelmiş nane ekliyorsunuz. Karanlık ve serin ortamda cam kapaklı bir kaba alıp 24 saat sonra kullanabiliyor ve 6 ay buzdolabında muhafaza ederek kullanabiliyorsunuz. Çocuklarda kullanım olarak 1-2 yaş arası sabah akşam 1 çay kaşığı 2 yaşdan sonra 1 tatlı kaşığı sabah akşam ve yetişkinlerde 1 çorba kaşığı olarak kullanımı yapıyoruz . Sizler denemeden önce mutlaka eser miktarda verip alerji yapıp yapmadığını kontrol ediniz.. Yemeklerden 1 saat önce yada yedikten 2 saat sonra kullanılıyor. Harici kullanımda mümkün . Saç dökülmesinde saç diplerine masaj ile yedirilir ve 2 -3 saat sonra yıkanır saçlar. Mantar varsa o kısımlarda tülbente damlatılıp silinebilir. Dolama vs durumlarda parmağa pamuğa bandırılıp kapatılabilir... 1.2 damla limonla içilirse daha iyi olur

Mukaddes Düzgün 5 yıl