İlk insan ne zaman ortaya çıkmıştır?

Evrim karsiti arkadaslarima benim bir sorum var !!

SIzce ilk insan yani her seyi bilen, düsündügünü farkinda olan canli bu dunyada ilk ne zaman vuku bulmustur. Bana bir zaman birimi verebilirmisiniz??

C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
87
87 CEVAP

Evrim vardı ve hala devam ediyor..

H

Ona süphe yok Halil bey, fakat cok akilli arkadaslarim bile mekanizmayi bilmedikleri icin, evrimi red etmekteler buda beni cok üzüyor, oyuzden konuya bir kerede onlarin bakis acisiyla yaklasmak istiyorum., bana kendi dusuncelerindeki ilk ademin bu dunyada ne zaman vuku buldugunu bi sölylesinler.

Cem Turkarslan 6 yıl

Ve ilahiyattansiniz MasAllah.

Cem Turkarslan 6 yıl

Cem Turkarslan Söyleyemezler, çünkü böyle bir bilgi yok. Ha yalan ise gırla...

Halil KonurAlp 6 yıl

Fakat kendileri evrimi red etmek icin BILIMI kullaniyorlar yeri geldimiydi 90 milyon yillik bir balik fosilini alip bakin bu gun bile degismemistir, demekki evrim yokdur diyebiliyorlar, ozaman yine bilime basvurup bana ilk insanin ne zaman bu dunyada vuku buldugunu söyleyebilmeleri lazim, yahudi kaynaklar insanligin baslangicini isadan evvel 5000 sene evvel gibi komik bir rakamla verebiliyorlar kitaplarindaki peygamberlerin yaslarindan ileri gidip matematik kullanarak.

Cem Turkarslan 6 yıl

Cem bey, bir bilseniz;Kur'andaki gerçekleri görmek istemeyip uydurma hadislere inanan nice aklını kullanmayan okuyan cahiller var...

Halil KonurAlp 6 yıl

O gibileri dinlemek akıllı insanların işi olmamalı.

Halil KonurAlp 6 yıl

Söylediği hadislerin birçoğu uydurma

Halil KonurAlp 6 yıl

Halil bey hadislerden kurtulmus olan arkadaslarimda var benim, fakat ben onlarda bile bu evrim karsitligini göruyorum, cunku evrim ögretilmemis kendilerine dogal adabsyonun ne oldugunu anlaiyamiyorlar, en basit kamuflaj teknigini bile bilimsel bir dusunce altinda kendilerine aciklayamiyorlar, yada bu mekanizmanin kendisinin bir mucize oldugunu kabul edip bunu dinle bagdastiramiyorlar.

Cem Turkarslan 6 yıl

Cem bey Rahman Suresinde:"O her an bir iş üzerindedir"ayeti bile evrimi kanıtlamaya yeter.

Halil KonurAlp 6 yıl

Tabiki evrim sizinde dediginiz gibi her an devam ediyor, bizler gerileyen körelen ilerleyen gelisen organ ve uzuvlarla yasiyoruz, bir 10 milyon yil sonra insanin seklinin nasil olacaginin tahminleri yapiliyor.

Cem Turkarslan 6 yıl

Evrim bir Süreçtir Herşey anında bir El Çırpmasıyla ve ya Sihirli bir değnekle olmadı.

Atalay Hosturk 6 yıl

Muhyiddin İbn Arabi “Vahdet-i Vücud Teorisi: -Lâ mevcude illallah." 1165-1239 Mekke’de kaldığı iki yıl boyunca sık sık Kabe’yi tavaf edermiş. Bir seferinde Kabe’yi tavaf ederken, herkezin gölgesini olduğu halde, çok uzun boylu bir adamın gölgesinin olmadığını farketmiş. Uzun boylu adam tavaf ederken; -“Bizler de sizler gibi bu beyti tavaf ediyoruz” dermiş. Yanına yaklaşıp, kim olduğunu sorduğunda: - Ben senin büyük atalarındanım, demiş. - Sordum: - Hangi asırda yaşadınız? - Kırkbin sene evvel vefat etmiştim. - İnsanın atası olan Adem’in (A. S) altıbin sene evvel halkolunduğunu söylerler. - Sen hangi Adem’den bahsediyorsun? Bil ki; insanın ilk atası olan Adem’den evvel yüzbin Adem gelip geçmiştir.” dedi.

Çağrı Algburi 6 yıl

Bizim masallarla isimiz yok, ya kurandan konus tartisalim yada bilimden

Cem Turkarslan 6 yıl

O her an iş üzerindedir ayetini aldığımız her nefes olarak değil de evrime vurmanız... Doğru cahilim tartışma vakit kaybetme Halil. Kuran bi sana doğru indi bana yanlış. İki saattir evrim var diyorsun. Anlat o zaman neyden evrildik, ne zaman başladı, insana evrilen son canlı vs... Yok cahillerle tartışmam dersen alimliğinle övündüğünle kalırsın. Burda kimse kimseye birşey ispat etmek zorunda değil, fikir grubu. İsteyen inanır isteyen insnmaz. Ama senin gibi düşünmeyene cahil diyeceksen işimiz var alimlerle demektir

Uğur Köktaş 6 yıl