İlk insan ne zaman ortaya çıkmıştır?

Evrim karsiti arkadaslarima benim bir sorum var !!

SIzce ilk insan yani her seyi bilen, düsündügünü farkinda olan canli bu dunyada ilk ne zaman vuku bulmustur. Bana bir zaman birimi verebilirmisiniz??

C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
87
87 CEVAP

http://www.kuranikerim.com/telmalili/insan-dehr.htm?fref=gc
Yav arkadaş, senin neye göre nasıl konuştuğunu çözdüm. Kopyala yapıştır yapmışsın millete hava atıyorsun. İnsan bari kendi cümlelerini kurup öyle paylaşır yorumu. Velhasıl, maymundan gelmiş olmaya çok meraklı olduğunuzu anlıyorum burdan.
Bak bunlar kendi yorumum, kopyala yapıştır yok yani; insan anne rahmine düşüp bir cisim halini almadan önce, uzun bir zaman değersiz ve dikkate değee olmadığı bir zaman değil midir? Niye illa bunu maymuna yoruyorsunuz? Allah demiyor mu, biz insanı çamurdan yarattık, diye. Gitmiş Allahın varlığına bile inanmayan darwinin görüşlerini, zorlama yorumlarla, kopyala yapıştırla burada, bir şey biliyorum havasıyla sunuyorsun. Ayıp değil mi? Biraz mantıklı ol aradaş! Şerefli mahluk insanı, bir hayvana dayandırıyorsun. Tamam insandan önce hayvanlar olmuş olabilir; ama hayvanı hayvan olarak yaratan Allah, insanı insan olarak yaratamaz mı?
Allah bilir önümüze koyduğun o kitapları da okumadın. Böyle kopyala yapıştır yaptığına göre... Hadi selametle. Bundan sonra sana yorum yok. Aklı olana Kuran yetiyor hamdolsun.

A