İlk insan ne zaman ortaya çıkmıştır?

Evrim karsiti arkadaslarima benim bir sorum var !!

SIzce ilk insan yani her seyi bilen, düsündügünü farkinda olan canli bu dunyada ilk ne zaman vuku bulmustur. Bana bir zaman birimi verebilirmisiniz??

C
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
87
87 CEVAP

Yav dalgami geciyorsun sen tabiki hin kelimesinin aciklamasini sana elmalidan verdim baska ne yapacakdim.
Gördugune baliklama atlayan ve o kelime sonsuzlukdur diyen sensin, al sana ustadiniz aciklasin kelimenin manasini, ve kelimenin manasina odaklanmiyorsunda baska yerden aciklandiginami takiliyorsun, bana yorum yoksa anca gidersin, evrim karsiti her paylasimda her yorumda dikilirim karsiniza, ademin bebelerini bir yataga sokup enzest bir iliskiyle insanligi yaratacak kadar düsmedik daha biz, hayvanattan gelmek sizin enzest hikayelerinizden daha ahlakli ve daha serefli unutma sakin bunu

C

Sakiiin. ...

Neslihan Seydin 6 yıl

yoksakinimde sanki gizli sakli is yapiyoruz verdigim yazinin ilk 3 kelimesini kim internete verse ana kaynagina ulasir, sanki yazilarin hepsi benden diye bir iddaam var, ve ondan evvelki her yaziyi kendim yazdim, anlamasi icin arapca kelimenin manasini elmalinin tefsirinden verdim, bu gun adamlarin ellerindeki meallerin 100 de sekseni elmalinin mealine tefsirine dayali, kalkmis bana sana yorum yok diyor, sanki ben rica ettim gelde yazilarima yapis diye, birde kelimenin manasini ustadindan alacagina elmalidan kopyalama yaptigima kizmis, allah allah ya.

Cem Turkarslan 6 yıl

Başım üstüne her alanda varım. Beklerim.

Ahmet Demirdağ 6 yıl

Her alanda derken sendeki bilgi eksikligiyle iki adim atamayiz yoksa baska alanlar diyorsan ben taa almanyadayim klavyedenb hic luzum yok sovalyelige

Cem Turkarslan 6 yıl

Ya git ötede oyna kardeşim. Burda kopyala yapıştır mantığıyla asıl şovalyeliği sen yapıyorsun. Neyse hadi benim işim var, senle uğraşamam. Git maymunlarınla oyna.

Ahmet Demirdağ 6 yıl

Ahmet benim basligimin altinda yaziyorsun, gidecek birisi varsa oda sensin, ben burdayim hepte burada olucam

Cem Turkarslan 6 yıl

Tamam hadi gittim ben o zaman. Allaha emanet.

Ahmet Demirdağ 6 yıl

Sende allaha emanet selam

Cem Turkarslan 6 yıl