İnsan kendini sevmeden bir başkasını sevebilir mi?

com-nrk7356tizw5txzdymns.jpg
İnsan kendini sevmeden bir başkasını sevebilir mi?
M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
46
46 CEVAP

Sever mesela hayvanları

M

Hayvan yada insan ne fark erder ki sevgisi yoksa kendine, gösterderdiği sevgi tatmin edici olmayacaktır.

Merve Tastekin 6 yıl

Ben bu dediğinize katılmıyorum, kendisini sevmeyen ne insanları nede hayvanları sever, bırakın bunu öz evladını sevmez, ben böyle bir insanla yaşadım yani tecrübe konuşuyor.

Kırat Karademir 6 yıl

Kırat Karademir bey;Bunun farkında olmayanlar kendini kandırıyor seviyorum diye. Gerçek bi sevgi bilmediklerinden eminim.

Merve Tastekin 6 yıl

Haklısınız Merve hanım, ben Almanyada yaşıyorum burda büyüdüm ve gerçekten Sevgiyi Almanlardan öğrendim, kafir mafir diyoruz ama insanlık bakımından bizden çok üstünler, malesef gerçek olan bu. Çok üzülüyorum haberlerde okuyorum bu nasıl bir vahşet, bu insanlarda hiçmi vijdan yok, merhamet yok? Ceviz kabuğunu doldurmaz sebeplerden çocukları kadınları, insanları katleden bunlar nasıl insanlar aklım almıyor, Türkiyede insanlık öldümü? Bu nasıl müslümanlık?

Kırat Karademir 6 yıl

Almanlar disiplin sahibi insanlar. Bir yanım hayran onlara. Biz çok yargılayan bir millet olduk. Kolay harcıyoruz insanları. Konuşunca mangalda kül bırakmayız.

Merve Tastekin 6 yıl

Çok haklısın merve aynen dediğin gibi

Kırat Karademir 6 yıl

Onun için bir türlü kalkınamıyoruz, niye? Birbirimizle uğraşıyoruz iyi şeyler yapacağımıza mesela. Kardeşlik yok, malesef ben bunu gördüm türkiyede, en yakının bile senden faydalanmaya çalışıyor her hünerini göstererek bu çok üzücü para herşeyin önüne geçmiş, haksızmıyım sizce?

Kırat Karademir 6 yıl