İnsanlar neden farklı olan her şeye düşman oluyor?

 

com-q4nneuco21s5sgitj7ou.jpg
G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
51
51 CEVAP

2 Sevr için 1980 den beri dış güçler böl ve yönet politikasını adım adım sürdürüyorlar 11 Eylül den beri daha da hızlandı. BOP es başkanı bizde.

S

Birden savaşa girer kazanır yaparlar 2 Sevr dertleri olsa uyumakta olan devletlerin güçsüz bir ülke olup komşuları ile çatışması işlerine gelir emperyalist güçlerin kimsenin asır üzerine bu kadar detaylı bir romanı yok merak etmeyin

Samet Ebrişim 6 yıl

Siz kaç yaşındasınız onlar hiç bir kara savaşını kazanamadi şimdiye kadar. Havadan yapmak istemezler yeraltında daha ne şehirler var burda. Üstelik bu coğrafyada Israil var! Ustelik dünyaya karşı hakli cikacaklar kendi iç sorunları nedeniyle biz duruma el koymak zorunda kaldık diyecekler. Kendilerini tehlikeye atmazlar. Iran da var burda Rusya var üstelik bir de K Kore ve Cin gerçeği var 0nlar in eli armut mu toplayacak? Onlar ne yaparlarsa Amerika ve Israil e HiC zarar gelmemeli. Dahası da var. Yeter mi?

Sevsen Keşkek 6 yıl

Rockefeller in planını okudunuz mu ?

Sevsen Keşkek 6 yıl

Siz benim yaşımı sorgulayıp uçuk teorilere inanacağınıza gidin böl parçala yoket ve savaş sanatları kitabını okuyun mason masallarınızı dinleyecek değilim hadi eyvallah

Samet Ebrişim 6 yıl

Beni yanlış anladınız. Veya ben yanlış one sürdü m fikrimi. Biz Amerika nin Vietnam da Iran da Afganistan da kara savaşında yaşadıkları hezimetlere şahit olduk. Onu hatirlatmak istedim. Irak a bile girdiklerinde Basra dan Bağdat a kaç günde gelebilmislerdi? Bunu söylemek istemiştim.

Sevsen Keşkek 6 yıl

Ben size göre çok uzu n yaşamış biriyim. Dünyanın elli yıllık geçmişini okumak bir yana icinde yaşadım. Sebepleri ni ve sonuclarini gordum. Gençler bu nedenle çok yönlü okumalar yapmalı. Tarihçiler bile farklı yazarlar; bilirsiniz.

Sevsen Keşkek 6 yıl