İntihar etmeyi düşünen biri nasıl vazgeçirilir?

intihar etmeyi düşünen birisini nasıl vazgeçirirsiniz ?
yaşamak için nasıl bi sebep olmalı

com-j1tbktucxee4562qmdo8.jpg
H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
58
58 CEVAP

Şu mal mal yorum yapan salataliklarin kendisi intihar etse ya madem oyle guzel bisey.Adam cogunuzun hayalini bile kuramadigi bir universitede harika bir bolum okuyor ve dunyaya cogunuzdan daha faydali olacagi kesin. Ve arkadas sandiginin aksine seni seven insanlar var. Seni sevmeyenler de var ama intihar edip onlari sevindirmek ve zaferi tattirmak niye? Belki dunyaya adini altin harflerle yazdiran bir adam olacaksin. Ayrica Ask nedir yaa?? Hayatinin askiyla evlensen de en fazla on sene sonra bitecek o aşk. Tecrube konuşuyor. On sene sonraki halinle şu an kendine bakma imkanin olsa ulan ne salakmışım ya diyecegine de eminim. Bu kirilma noktasi donemler hepimizin hayatinda oluyor. Atlatacaksın. Vazgecersen bir cevhere yazik edeceksin ve unutulup gideceksin. Mucadeleye devam edersen ne olacagini kim bilebilir? Hayat bir kelebek etkisidir. Sen gidersen hayatina dokunacagin tum insanlarin hayatini degistireceksin. Yapma!

G

sevmeyecek ki, kimse yine sevmeyecek beni, hayatımın merkezinde birisi olursa ve o kişi giderse böyle oluyormuş, salaklık bende

Hamza Akduman 6 yıl

Dunya oyle degil be kardeşim. Valla bak degil. Ve sana bir tavsiye, kimseye yuzde yuz guvenme. Hayat surprizlerle dolu unutma. Tam bitti dedigin yerde bir sıçrama yasarsin ve her sey tersine doner. Yapma!

Gülay Durul 6 yıl

Sevgiyi bir insanın yüreğine sıkıştırmak ne kadar dogru. Ya arkadaş sevgi her yerdedir görebilirsen. Sokaktan geçen bir köpeğin başını oksayiver bak sevgiyi nasıl göreceksin o tüylü varlıkta.

Kenan AsLan 6 yıl

Bak adam ne demiş

Kenan AsLan 6 yıl

Sevgi gözümün kökünde yavrucuğum Sevgi kuşun kanadında Sevgi ne göğün yüzünde Sevgi ne yerin dibinde Sevgi başucunda

Kenan AsLan 6 yıl

ne diyordu cemal süreyya, hamza şiirinde, yaşayanlar unutmuştu bizi, biz öldüğümüzle kalmıştık, tam beni anlatıyor işte

Hamza Akduman 6 yıl