İphone 8 / plus mı, samsung note 8 mi?

Arkadaslar bi konuda fikrinize ihtiyacim var iphone 8 /plus mi samsung note 8 mi ?

Not: Daha önce iphone kullanmadım

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
51
51 CEVAP

Bi aylık ios kullanıcısıyım. Daha önce kullandıklarım akıllı telefon değilmiş. Bi de şu açıdan değerlendir. Seneye hangisinin değeri daha çok düşecek?

N

telefon alıp ta satan adam çok nadirdir. Ne değeri altınmı bu arabamı bu

Fatih Gundogan 6 yıl

İlla satılacakmış gibi düşünmemek gerek bence. Müşteri memnuniyeti ya da ürün kalitesi de ürün fiyatının güncelliğini belirleyebilir

Nurdan Erbul 6 yıl

satıyosan zaten telefonda bi sıkıntı vardır. Ben note 5 kullanıcısıyım, telefon ölene kadar kullanırım, fazlasına gerek bile yok. Daha önce iphone kullanmak gibi bi hata yaptım, en sıkıntılı zamanlarımdı.

Gökhan Akkaş 6 yıl

pahalı diye telefon alırsanız daha çok kazıklanırsınız 2 cihazında ederi o para değil o paraya şahin alıp yanlarsınız yurt dışında mukemmel 1 ay geçire bilirsin

Fatih Gundogan 6 yıl

telefonun içeriği özelliği 5 6 bin tl etmez iphone un hafızası dolar depolama paralı uygulamalar paralı zengin işi yani ögrenci adama gelmez. Note 8de ucuz değil ama en azından uygulamalara para vermez

Fatih Gundogan 6 yıl

Gökhan bey o da sizin kişisel tercihiniz tabi Ama telefon sadece bozulunca satılır düşüncenize katılmıyorum. Note sağlam telefondur biz de kullanıyoruz ama tercihim ios oldu benim.

Nurdan Erbul 6 yıl

Fatih bey kıstasınızı anlamakta bi hayli zorluk çektim. Ayrıca zaten ben hangisi pahalıysa onu alın demedim, hangisinin değeri daha az düşerse onu tercih edebilirsiniz dedim. Okuyup iyice anlayalım lütfen.

Nurdan Erbul 6 yıl

Ben hem iphone hem android kullandım, bir daha asla iphone kullanmamak için çokça sebebim var. Ayrıca samsungun son çıkan telefonları çok başarılı. Iphone kullananlar muhakkak ki iphone demeye devam edeceklerdir, bunların aralarında daha önce hiç android kullanmamış olanlar da vardır muhakkak.

Gökhan Akkaş 6 yıl

Gökhan bey ben ikisini de kullanmış biri olarak tercihimi güncelleme desteğini de göz önüne alarak iostan yana kullandım. Sizin de düşüncenize saygım var tabi sonuçta tercih meselesi

Nurdan Erbul 6 yıl

Nasil telefon alip satmak mantikli degil? Samsungun bir cihazini 2 sene sonra olu fiyatina satiyorsun ben iphone 6yi 400 liralik bir zararla satabiliyorum. Ilk basta iphone alirsaniz uzun zamanda daha cok kar edersiniz. 5 para etmez isletim sistemine para odemeyi seviyorsaniz ise sizin bileceginiz istir.

Yigit Kulu 6 yıl