İphone 8 / plus mı, samsung note 8 mi?

Arkadaslar bi konuda fikrinize ihtiyacim var iphone 8 /plus mi samsung note 8 mi ?

Not: Daha önce iphone kullanmadım

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
51
51 CEVAP

Nedir bu popüler kültürün kapitalizmine destek yapma bence 6000 yuh yani. Gider bir avrupa turu yaparsın ufaktan elindekiyle yetin bence.

B

Eure 4.6 kardeşim

Kaan Canavar 6 yıl

Olurmu ı Phone alıp sosyal medyada takilcaz. He birde foto çekeriz he birde çıkarıp masaya koyarız Al işte 6000 tl için yeterli sebep başka bişey için kullanani görmedim daha olursa onuda yazarım .

Emrah Köker 6 yıl

Sene Bilmem Kaç o zamanlar Iphone böyle popüler değil ama benim bakış yine aynı demekki ben gezmeyi yemeyi içmeyi daha cazip buluyorum.

Emrah Köker 6 yıl

Adam belki hem 6000e telefon alacak hemde avrupa turu yapacak. Kiyaslamalara girerseniz örnek bitmez.

Ertuğrul Melekşe 6 yıl

Burada amaç kapitalizme alet olmamak yoksa tabiki de yapar. Senin apple amcalarin 500m2lik malikanelerde takılırken aylık gelirin (hadi 10 bin olsun ki çok nadir ülkemizde) onların 1000de 1i bile değilken ne diye alırsın insanlar değer biçiyor diye anlayamıyorum.

Burcu Dalak 6 yıl

Kapitalizme alet olmama gibi bişey söz konusu değil ülkemizde malasef sistem ona mecbur ediyor artık. Üretmeyip tükettiğimiz sürece hep apple amcaların servetine servet katicaz malasef. Gelir seviyesi arttıkça insanın yaşam kalitesini yükseltme ihtiyacı hissediyor bazen bilerek bazen bilmeyerek. Öğrenciyken doldurma parfüm kullanıp iş hayatına geçince orjinal parfüm almak vb gibi çoğaltabiliriz örnekleri.

Ertuğrul Melekşe 6 yıl

Yemin ediyorumikinizde farkli seyler soyluyosunuz ama ikinizde haklisiniz

Muhammed Pısdıl 6 yıl

Bi laf vardı 1400 liralık asgari ücretle çalışan iphone kullanıyorsa adam 2000 tl asgari ücret alsa otobana uçak indirir yaw bizim lafımız maaşı 15 bin tl olana değil ki 3 bin tl olana krediyle araba alıp bakımı gelince masraf çıkarınca evin önünde yatirana 5 bin tl lik telefon alıp kullanacak internet paketi olmayana. Adam 2000 tl maaş alıyor Iphone alacam diye yirtiniyor

Emrah Köker 6 yıl