Irkçılığa karşı kitap tavsiyeleri

ırkçılığı olan birine bunu yenebileceği bir kitap önerebilir misiiniz

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
107
107 CEVAP

Temelinde ırkçılık yatan bir savaşın tam orta yerine bırak eğer halen bunu asamiyorsa ırkçılığı insanlığın orman gibi kardesce yaşadığı bir topluluğun tam ortasına bırak baktım irkcilikta kendini aşıp üstesinden gelmek için desgismekten yana değilse kitaplar okul zilleri bir kaç kokusuz menekşe kafada yer almış katı düşünceleri bir başkasının tavsiyesenin üzerine degistirmeyecegine emin olabilirsin unutma ki insana insan muamelesi yapmayan ırkçı soylemlerde bulunan bir insan başka bir insanın tavsiyesiyle nasıl değise bilir ki asıl düşmanı zaten tam dao. Bu yüzden asıl demek isteyipte halen diyemedigim şey birşeyi asmak istiyorsan ona çok yakın olman gerek keza uzun atlayus şampiyonu degilsen bir insana susuz bir yazı açlıktan sitmadan beter bir hale gelmiş bir yeri anlatmaktan yana değilim. Sorunun temeline inip ırkçılığı ırkçılık yaptığı topraklarda o güzelim ırkçılıkla suçladığı insanların arasında aynı bardaktan su içerek aşabilir.

C

Şahane bir anlatım. Hiç bir şey anlaşılmayan bir sözcük çorbası. Ellerinize dilinize sağlık. Bravo...

Tuygur Pamukcuoğlu 4 yıl

Elbette size veya bir başkasına göre de anlaşılamamış bir sözcük çorbası olabilir. Buna saygı duyarım aklımdan geçenleri çekinmeden yazdığım için mutluluyum sonuçta ötesi var mi ?

Cuma Kavlak 4 yıl

Cuma Kavlak Dil iletişim için kullanılan bir araçtır. İletişim kuramadıktan, meramınızı düzgün ve anlaşılır cümlelerle aktaramadıktan sonra dili kullanmanın da bir manası kalmıyor. Ötesi, berisi yok, bu kadar basit bir durum bu.

Tuygur Pamukcuoğlu 4 yıl

Dil sadece bir iletişim aracı bu yuzden belkide söylediklerimi anlamadiniz.

Cuma Kavlak 4 yıl