İşe girdiğimden beri patron paramı vermiyor ne yapabilirim?

Selam arkadaşlar. Fikirlerinize ihtiyacım var. Aylardır bekledigim işe 2 ay önce kavuştum. Ancak işyerinde işler dışardan göründüğü gibi çıkmadı. Suana dek bırakın maaşı tek kuruş dahi elime geçmedi. Istanbul da yanlız yaşıyorum. Kira, kredi kartı, kredi herşey beklemede iyice sıkıntıya düştüm. Dün Patrona söyledim sıfırı tükettim yol param yok gelemiyorum diye biraz idare et dedi. Kafayı yicem. Iki gündür evdeydim. Zor zamanda bıraktı gitti dedirtmek istemiyorum ama yasamsal faaliyetlerimi de yerine getiremiyorum. SIZ OLSANIZ NAPARDINIZ?

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
63
63 CEVAP

Kus bakma ama Senin patronun 2 Aydır seni Bildiğin yiyor ve duyguların ile oynuyor. Hem 2 ay çalış Hem para yok Hem sigorta yok. %100 senin suçun. Adliye de ücretsiz devletin avukatları var Git bir yardım al Çünkü bu adam zaten sana tekmeyi vurmuş çoktan Sen farkında değilsin.

E

Uzun zamandır yanında çalışan elemanlarının sadakatle bağlı olması bu zor süreç öncesi düzenli ödemelerinin olması bu düşünceye sebep oldu ama onlarda 2-3 aydır mağdur ve bekliyor

Ayşe Çaylak 6 yıl

Ayşe Çaylak İş hayatın da Duygusallık olmaz. Olursa da böyle alt kesim ezilir. Sen bir an önce kurtul o iş yerinden ve acilen şikayetçi ol Çık karşısına seni şikayet edicem de. Bak gör nasıl değişiyor tepkiler o zaman.

Ersin Çeliksu 6 yıl

Yakin bi aile dostum araciligiyla baglanti kurmustum. Derdim ona laf getirtmemekti. Yazıyı yazdıktan sonra onunla görüştüm ve kendisi için sorun olmadığını söyledi şuan öyle düşünmüyorum zaten telkinler için çok teşekkürler

Ayşe Çaylak 6 yıl

Ayşe Çaylak Valla gerçekler. Sakın duygusal yaklaşma Sen kaybedersin 2 Aydır beklemen senin hatan zaten. Bir an önce yasal yola başvur. Paranı alırsın her türlü.

Ersin Çeliksu 6 yıl