İshal ve şiddetli mide ağrısına ne iyi gelir?

Merhaba
Size birsey danışmak istiyorum Ishal ile gelen şiddetli mide ağrısı çekmiş olan var mi? Ne ictimse iyi gibi olup tekrar ayni ağrıya dönüyor. Doktora gitsem acilde serum takıp gönderecekler ki! Yakında hastane yok. Etkili bir yöntem var mı? Sarı leblebi.. Suya tuz seker karıştırma ve kahve dışında.. Teşekkür ederim

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
131
131 CEVAP

En kısa sürede dr a gitmenizi tavsiye ederim. İshal, karın ağrısı şikayeti yaşadım. Ne yaptıysam geçmedi. Antibiyotik kullandım, faydasız. Dr serum yazdı. İğneler.
Sadece 1 kez serum taktırdım. Fazla ilaç zararlı olur diye. Bir türlü iyileşemedim. Rota virüsüymüş. Bağırsaklara yerleşmiş. Gaita da gizli kan çıkınca, Endoskopi ve kolonoskopi yapıldı. Şimdi ilaç tedavisi oluyorum.
Tahliller temiz çıkmadan tedaviyi kesmeyin. İyileşme süresi uzuyor. Çok geçmiş olsun.

D

O tahlillerden korkuyorum iste. Ishali kestik şükür ama vucut agrisi halsizlik kaldi sanırım cok kotu usutmusum

Hacer Aracı 6 yıl

İctigin suya dikkat et meyveyi sebzeyi iyi yıka iyileşene kadar hazır su tüket.. Salatalik fazla yeme tam olmasada geçer gider geçmiş olsun

Soner Öğüt 6 yıl

InsaAllah hastalik cok zor hakikaten sagolun

Hacer Aracı 6 yıl

Bende dr. A gitmeyi sevmediğim için tüm eski yöntemleri denedim. İshali kestim ama halsizliğim, ağrılarım geçmiyordu. Meğer gizli kanama beni halsiz düşürmüş. İhmal etmeyin bence.

Deniz Arın 6 yıl

Düşünmüyor değilim bunu eger 2 gune gecmezse korksamda gidecegim napalim

Hacer Aracı 6 yıl