Kabız olan bebeklerin kabızlığını giderecek bir ürün var mı?

Merhabalar, benim iki yaşında ikizlerim var. Malesef yoğurdu biri hiç sevmiyor. Ben de probiyotik takviyesi alsın istiyorum. Yoğurt sevmeyen kızım büyük tuvaletini bazen zor yapıyor. Yemeğine dökecebileceğim tarzda bi şey tavsiye eder misiniz? Aşağıda fotoğrafını olanı. Mayaları incelerken öyle bi ürün gördüm de nasıl kullanılır kızıma olur mu bilmiyorum. Bilgi verirseniz sevinirim. İyi günler.

com-r1ika6eu4mnew4wsavzr.jpg
I
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
35
35 CEVAP

Haydar CansevgiLi bey bu ürün sizin ürününüz mü? Rahatlıkla kullanalim mı ?

E

Evet. Benim hazırladığım bir kombinasyon

Haydar CansevgiLi 6 yıl

Tabi ki doğadanbizim

Seher Erdin 6 yıl

Haydar CansevgiLi bey benim kızım alerjik astım hastası ishal olduğunda meflor kullanıyorum. Ama düzenli kullanabileceğim bir ürün tavsiye edermisiniz. Aynı zamanda yüzünde egzama oluyor. Hava makinesini kullanamıyoruz. 5 yaşında down sendromlu.

Elif Elbeyi 6 yıl

Probiotik ve Kombiotik yoğurt mayaları alın Evde mayalayın Hem 1-10 trilyon bir porsiyonda toplam probiotik alırısnız Hemde antimikrobiyal maddeler ve doğal antibiotikelr Bağışıklık sistemi hızla güçlenecek Egzamalar gerileyecektir. Bu arada mantar maya içerikli ürünlerden uzak durun Mesela kefir bile tükettirmeyin Ekşi mayalı ekmek bile olsa kızartarak verin

Haydar CansevgiLi 6 yıl

Haydar CansevgiLi bey yayla kefir mayası paketini turşu yapımında kullanmak istiyorum... Maya+damacana suyu+kaya tuzu.... Sizce sonuç nasıl olur? 3 yıldır bağırsak floramda bozukluk var teşekkür ederim

Selda Der 6 yıl

Yapabilirsiniz Üzerinede yeşilçay, asma yada vişne, defne yaprağı koyabilirsiniz

Seher Erdin 6 yıl

nohut olabilir mi seher hanım mayayı hızlandırıyor diye biliyorum yaprak salamura var elimde

Selda Der 6 yıl

Haydar CansevgiLi çok teşekkür ederim. Aynı zamanda sağ tarafı hemipleji olunca özel bakım gerekiyo. Ekmek zaten tüketmiyor. Farklı bilgilerinizide paylaşırsanız çok mutlu olurum. Süt alerjisini ve trioid tedavisi üç yaşında bitti kontrol altındayız.

Elif Elbeyi 6 yıl