Kabul mektubum ve learning agreement ta verilen süreden daha kısa sürelik vize alabilir miyim?

Merhabalar,
Kabul mektubum ve learning aggrement'im yedi aylik bi sureyi kapsamakta fakat kalis suresi bana bagli. Yedi ay olarak duzenlenmis evraklarla, alti aylik vizeye basvursam konsolosluk buna sıkıntı çıkarır mı ?

M
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
6
6 CEVAP

Selam. Ben konsoloslukta çalışan o uyuz çalışanlardan birisiyim. Birazdan yazacaklarım da ne kadar uyuz olduğuma dair sizlere belirleyici bir cevap olacaktır.

Her kafadan bir ses çıkmasın. Ben şu konuya bir açıklık getireyim de, başka başka sesler kesilsin artık.

1) Kabul mektubunuzda ne yazıyorsao. Ya okul bana 1 senelik dedi ama ben sıkılırsam dönerim. 6 aylık başvuru yapabilir miyim?

HAYIR.

2) Ya okul bana 6 aylık göndermiş ama beğenirsem uzatırım, bana 1 senelik vize verseler olmaz mı?

Cevap: OLMAZ.

Kabeniz kabul mektubu. Orada yazan tarihlere göre belgeleri toplamanız gerekiyor. Her vize türünün ayrı bir kodu vardır. 180 gün gidecek adam ile 181 gün gidecek adam arasında da belge ve kod farkı vardır. 180 günlük kod girip, 200 günlük kabul mektubu varsa, sonuç çok net; RED.

bilmiyorum farkında mısınız ama almaya çalıştığınız şey vize, pazardan karpuz almıyorsunuz. Bunu beğenmedim bu olsun, akşama gelen olur bunu da alalım, tek yaşıyorum yenmez çürür az olsun diye bir şey yok.

Kabul mektubu 181 günlük ise, +180 günlük vizeye başvuru yapılması gerekiyor. Tabi eğer gitmek istiyorsanız. Değişiklik olsun, başvuru yapayım, yollar boş kalmasın, şu fani hayattan bir de vize reddi yemeden gitmeyelim diyorsanız, 6 aylık kabul belgesi ile vatandaşlığa bile başvurabilirsiniz.

Saygılar, kolay gelsin.

A