Kadınlar neden hep arkadaşlarına aşklarını anlatır?

Merhaba beyler bayanlar

Benim bir derdim var...

Genelde Butun cevremdekı kız Arkadaşlarımla oturup birşeyler icsem
Bana eskı sevgılı yenı sevgılılerını anlatıyor.. Sureklı gel atomu parçalayalım da demıyorum onlara ama güzin ablaya benzedıgımı düşünmeye baslıyorum.. Kadınlar neden sureklı asklarını anlatırlarkı göstere göstere.. Korkum var bende yakında onlar gıbı o çocuklara ılgı duyacam dıye..

Bunun nedenı ne olabılır sizce ??

D
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
44
44 CEVAP

Benim kadın arkadaşlarım da erkek arkadaşlarım da aynıydı, hepsi boş muhabbet yapan tipler, erkekler de şundan hoşlanıyorum diye anlatıyordu, hoşlanma muhabbeti yoksa oyun muhabbeti vardı. Kadınlarda da her hafta ayrı bir ilişkiyi duyuyordum, her ilişki aynı olmasına rağmen nasıl heycanla anlatıyorlardı anlayamıyorum. Ve insanlar egolu, özellikle bu ülkede. Kültürsüz oldukları için de başka muhabbetleri yok. Kimse için özel hayatlarının ya da kendilerinin pek umrunda olmadıklarını kabullenmiyorlar, ben bunu diyince de kötü oluyorum. İnsan psikolojisini az çok bildiğim için kendi özel hayatımı, önemsiz sorunlarımı hep dile getirmem çünkü karşı tarafın umrunda olmadığını biliyorum. Ama insanlar ben merkeziyetçi oldukları için bunun farkında değil.
Bence çıkar gitsin, ben çıkardım artık daha rahatım, hayatımda muhabbet ettiğim 2-3 insan var. Diğerlerin yerine yeni kitaplar, hobiler koydum. Bencil olmalısın, işine kim yarıyorsa hayatında onu tut. Aynı şekilde sen de onların işine yara.

E

Duygularıma Tercüman olmussun ama cıkartmam ımkansız onlar tatlı belalarım benım Hayatımın yenı gırdıgım ortamda denk gelırsem egoıst bırıne sahsen rezıl edıyorum onları hayatta tahammülüm yoktur

Dogan Berfo 6 yıl