Kara harp okulunu bitirince ne olunuyor?

Arkadaşlar sürekli kafama takılan birşey var. Allah kısmet ederde Harp Okulunu kazandık. 4 yıl sonra mezun olduk. İşte buradan sonra ne gibi iş imkânlarımız oluyor. Bana detaylı bir şekilde bilgi verirseniz sevinirim.( Kara Harp Okulu )

İ
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
10
10 CEVAP

Yasin peki kardeşim mesela Denizciler SAS SAT olabiliyor. Karacılar ne gibi birliklerde bulunuyor.

İ

Yani JÖH olabiliyor muyuz ?

İlker Sarem 6 yıl

Yani kardeşim beni yanlış anlama cahilligimize ver. Benim almak istediğim cevap söyle; Subay olursan şöyle şöyle tercih yaparsan şu olursun.

İlker Sarem 6 yıl

Kardeşim öylede bende planlarımı ona göre yapacağım. Bu yıl mezun oldum istediğim bölüm geliyor. Ama benim çocukluk hayalim subay olmak. Ben hayallerimin peşinden koşmak istiyorum. Fakat subay olupta yan gelip yatmak istemiyorum. İlerlemek sahalarda olmak istiyorum. Bilgilenip ona göre tercih yapacağım.

İlker Sarem 6 yıl

Jöh jandarmadan oluyor kara kuvvetlerinden nasıl olsun jöh yazmışsınız hemen

Alptekin Tartanoğlu 6 yıl

Sadece sordum kardeşim. Bilsek zaten post atmazdim

İlker Sarem 6 yıl

Sana demedim zaten Jöh komando vs diyene dedim

Alptekin Tartanoğlu 6 yıl

Kardeşim 1400 yıldan beri savaştayız yine savaşacağız her subay nerdeyse saha görevinde bulunmuştur bulunmayan azdır sende illa ki saha görevine çıkacaksın subayın şarkı polis gibi değil sınırsız sen kocayana kadar savasda olacaksın

Muhammed Derya 6 yıl

Kardesimm ozel kuvvetler var katilabilecegin onun icinde onceden belli sureli kursu var ardindan secmeler var secmeler hem psikolojik hem fiziksel

Berkaykubilay Madankaya 6 yıl