Karaciğer temizliği için hangi kürleri önerirsiniz?

Karaciğer temizliği için uygulanmış faydası görülmüş bi kur varmı lütfen denenmiş kürler yazınız tskr

E
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
35
35 CEVAP

Ganoderma Kanseri İyileştirir, Kan Pıhtısına Yardım Eder, Bağışıklık Sistemini Geliştirir ve Ömrü Artırır

Tayvan Sağlık ve Hijyen Haberleri - 18 Ocak 1988 Salı

Taipei Tıp Enstitüsü ve Tayvan Tıp Enstitüsü, Profesör Chen Hui Hua, Wong Yi Chen ve Tung Ta Chen'in 3 profesörünün işbirliğiyle yapılan bir rapora göre, kanser için erken bir önleme keşfedildi.

Ganoderma Lucidum'u hayvanlar üzerinde deneyerek 3 yıl çalıştıktan sonra, sonunda, kanserli hücrelerin S-180'in büyümesini önlediğini, kan pıhtısına yardım ettiğini, bağışıklık sistemini güçlendirdiğini ve ömrünün uzamasına yardımcı olduğunu ispatlamayı başardılar.

Bu mantarın kanser hastaları üzerindeki etkisi üzerine 3 yıllık bir araştırmaya dayanarak, fonksiyonu beş kategoriye ayrılabilir:

1) Ömrü uzatma

Uzun süreli kullanım kanserli hücrelerin diğer vücut bölümlerine yayılmasını önlemek için kanıtlanmıştır. Bu işlevin kanıtı, özellikle geceleri akciğer kanseri ve öksürük sorunu yaşayan yaşlı bir kadın 83 yaşında idi. Balgamı kanlı çıkıyordu. Doktor, sadece 3 aydır hayatta kalabileceğini tahmin etti.

Bu bitkiyi tükettikten sonra, inanılmaz bir şekilde 15 ay daha yaşamaya devam etti (ömrün uzatılması 12 ay) ve sonra da öldü.

2) Doğal antikor üretmek

Günümüz endüstriyel dünyasında, çok olumsuz öğeler ağzımızdan ve burnumuzdan vücudumuza doğru yol buluyor. Hava ve su bu gün ciddi bir şekilde vücudumuzu kirletiliyor.

İnsan solunumu sistemi ve cildi virüs ve bakterilere maruz kalmaktadır. Tüm bunlar kanserin ana nedenleri. Ganoderma Lucidum bunun için umut getirdi ve düzenli olarak kullananlar kansere yakalanmadı.

3) Ağrı kontrolü

Kanserin geç evreleri ciddi ağrı getirir. Sedatifler ve morfin her zaman için çözüm olmuştur. Bununla birlikte, bu ilaçlar yalnızca geçici etki sağlayabilir.

Bu bitkinin düzenli tüketimi neredeyse tüm acıyı azaltabilir. Aynı zamanda, kanser hücrelerinin diğer vücut bölümlerine yayılmasını önler.

4) Damar tıkanıklığını önler

Tıbbi bir istatistiğe göre, kanserden ölümün gerçek nedeni kanser hücresinin değil, arter tıkanıklığıdır. Bu olay bir süre boyunca ihmal edilmiştir. Arter tıkanıklığını önlemek için, daha yüksek selüloz ve tahıl gıdaları tüketmeliyiz.

5) Hızlı kurtarma

Ameliyattan sonra kanser hastasına hızlı bir iyileşme yapabiliyor. Bu, geleneksel ve modern tıp uzmanları tarafından kabul edilir ve önerilir.

V