Karnımdaki bebeğin gelişimi 5 gün gerideymiş geriliğin ilerlememesi için neler yapabilirim?

Arkadaslar 28+5 gunluk hamileyim 2 gun once muanem vardi bebegim 1kilo 85 gram cikti gelisimi 5 gun gerideymis. Doktorumuz gerilik 5 gunle kalirsa bisey olmaz ama artarsa alirim dedi. Kilo almasi icin herseyi yapiyorum dikkat ediyorum sol tarafima uzaniyorm ama yinede az almis. Geriligin ilerlememesi icin neler yapabilirim?

A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
17
17 CEVAP

Canım kan akışında sorun varsa ne yesende çok fayda etmiyor bnm oglumun sadece karın çevresi 2 3 hafta geriden geliyordu sonra 34 haftalıkken çok hareket etmiyordu acile gttim suyu azalmış yatış dedi suyu biterse ölür fark etmezsin dedi o korkuyla neler cektim 3 gün yatıp çıktım kendi doktorumun kontrolünde 37+3 de dogum yaptım 2420 48 cm dogdu şükür ettim hala yaşıtlarına göre zayıf 1 kilo ama boyu iyi bnde bu sayede içimi döktüm size Sana tavsiyem kendini yorma stres yapma sol tarafa uzan sürekli bn son 1 ayı o şekilde gecirdim Allah ın izniyle alır kilosunu saglıklıklı olsunlarda

B

Bizimkinde kan akisi ve suyu normal dediler ama karin cevresi geride 5 gun suyu normal oldugu halde bebegin hareketleri cok az. Doktorda daha da azalirsa hemen gel dedi. 37 ye kadar dursa keske bana da belkide kendini cok yoruyosundur ondandir dedi hep sola uzan gunluk islerini bile yapma 2 hafta sonra tekrar bakalim gerilik devam edicekmi dedi.

Ayşe Bugra 6 yıl

Canım bn son 1 ay lavabo dışında hiç kalkmadım annmde kaldım sende dikkat et yorma kendini

Burcu Bakır 6 yıl

Keske benimde oyle bi sansim olsa ama evde bi oglum daha var canim surekli yatamiyorm sıkıldım diye agliyo

Ayşe Bugra 6 yıl

Allah yardımcın olsun canım

Burcu Bakır 6 yıl

Amin insallah canim

Ayşe Bugra 6 yıl