Kemik ağrısına ne iyi gelir?

Gunaydin arkadaşlar benim bütün kemiklerin agriyor ayak parmaklarimin kemikleri bile agriyor allah rizasi için bana yardimci olur musunuz

S
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
19
19 CEVAP

mevsim geçişlerinde ağrı oluyor. At kestanesi toplayın biraz. Şu an sezonu. Topladığınız at kestanelerini rendeleyip biraz zeytinyağı içerisinde kaşık ile ezin ve süzüp ağrıyan yerlerinize sürerek ovun. AllahC. C hastalık sezonlarına göre şifa da yaratıyor. C vitaminine kışın ihtiyacımız oluyor ve portakal, mandalina yetişiyor. Yazın serinleyelim diye karpuz çıkıyor. Herneyse, lafı uzatmayayım. Parklar bahçeler at kestanesi dolu. Toplayın.

F

Fahri bey bu karisimi bekletmek gerekiyormu? Denemek istiyorum. Tesekkurler

Bz Kuzen Kazaroğlu 6 yıl

Ezmeden 2 ay bekletin diyorlar ama acil kullanılacaksa iyice ezip hemen kullanılabilir diye düşünüyorum. Dilimleyip kaynatıp suyu ile masaj da yapılabilir. Hani, acil lazım ise diyorum. Bu ara hergün topluyorum ben. Cilt lekeleri, sivilceler, kılcal damar görüntülerine de faydalıymış. Aktarda kilosunu 50 liraya satıyorlar. Parklarda çöpçüler süpürüp atıyor. Göz altı kırışıklığına bile iyi geliyor. Sorunuzun cevabını aştı biliyorum ama, faydalanın isterim. İyice kurutup incecik kıyın, sonra havanda dövüp un kıvamına gelince cezvede çok az suyla kaynatın, muhallebi gibi olacak. Sonra biraz hindistan cevizi yağı ile karıştırın sürün yüzünüze yatmadan önce. İnanın dua edeceksiniz bebek gibi cildiniz olunca.

Fahri Kalı 6 yıl

Ayrintili bilgi icin tesekkur ederim. Deneyecegim ins

Bz Kuzen Kazaroğlu 6 yıl