Kendiliğinden yanma hastalığı hakkında yorumlar

Merhaba. Kendiliğinden yanma hastalığını duymuşsunuzdur. Bu hastalığı kısa bir süre önce araştırmaya başladım ve ne yazık ki tatmin edici bilimsel bir sebep bulamadım.

Bu hastalığa neyin sebep olduğunu, tedavisinin var olup olmadığını merak ettiğimden bu postu açma gereği duydum. Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.

com-pgg1qdy6ur66561a5a6d.jpg
A
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
25
25 CEVAP

Bu hastalığı bnde okumuştum ancak söyle bi şey var yanık derken vücutta yanıklar olmasımı yoksa bildiğimiz alev almasımı ?

H

alev alması, hatta patlamalar bile var ama bilimsel değiller ve gerçekçi gelmiyor

Burak Cebecioğlu 5 yıl

Burak Cebecioğlu yok oyle bişey yanlış bilgi vermeyin lütfen. Alev falan yok sadece yanık oluyor deride.

Uğur Gülsoy 5 yıl

Uğur Gülsoy yanlış bilgi veriyor değilim, history'de izlediğim belgeselde kısa bir özet geçmişlerdi fakat kanıtlanan bir olay yaşanmamış henüz, patlama ve yanma var.

Burak Cebecioğlu 5 yıl

Bizzat gördüğüm bir hastalık. Tv programlari show amacli oldugu icin pek guvenmeyin derim .

Uğur Gülsoy 5 yıl

Uğur içerikteki görsellere ne diyeceksin? https://onedio.com/haber/cozulmemis-bir-gizem-kendi-kendine-yanip-kul-olan-insanlar--515268 bazı görseller bariz şekilde sadece cesetlerin yandığı belli.

Erdi Etız 5 yıl

Erdi Etız burdan bakınca bende inandim ancak lut kavimi ile ilgili bir yazida okumustum ondada cok gerçekçi dev insan iskeletleri vardı ve yazi cok gerçekçi yazılmıştı, sonradan yalan ve montajdan ibaret olduğu kanıtlandı. Dedigim gibi benim gordugum bu sekilde bisey degildi boyle bisey olacagina da ihtimal veremiyorum.

Uğur Gülsoy 5 yıl

onedio...

Onat Sevim 5 yıl

Onat Sevim haklisiniz

Göksu Çin 5 yıl

Bir kelimeyle neler anlattim... Göksu Çin

Onat Sevim 5 yıl

com-fk29y4uaqy4hqu8p7tvt.jpg

Uğur Gülsoy 5 yıl