Kerimcan Durmaz kimdir? Sanatçı mıdır?

Keremcan Durmaz kimdir? Sanatçı mıdır? Bir sanat yaptığını sanmıyorum. Ülkemizde fenomen olmasına etki yaratacak ne yapmıştır? Hiçbir şey. Adam sadece gay ( ya da gay taklidi yapıyor ) ve bunun üzerinden prim yaparak, gerek televizyon programları, gerekse çeşitli etkinliklerde baş rol oynuyor. Sahi ne zaman kaliteli şeyler izlemeyi öğreneceksiniz?

Halk olarak bu aptalca maymun gösterilerine gösterdiğiniz ilgi ve alakayı, maalesef pek çok önemli konuya gösteremiyorsunuz.

Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
68
68 CEVAP

kerimcan, sezen aksu, ibrahim tatlıses, serdar ortaç, ebru gündeş vb. Bunların hepsini aynı kefeye koyduğum için bana kızabilir misiniz?

B

neşat ertaş'ı tanımam, dinlemedim hiç. Şarkı söyleyerek normal bir insanın kazanacağından çok para kazanan insanlar bu söylediklerim. Sağdan soldan parasını verip şarkı alıp ya da kendisi şarkı yapıp hitap ettikleri kitlelerden kat kat fazla kazanan insana sanatçı demeye dilim varmıyor..

Bahadır Işıkkaya 6 yıl

sektör öyle bir şey ki, bu insanlara bu paralar verilmese, bu paralar yapımcıya, organizatöre falan gidecek... O insanlar da eminim çok kazanıyorlar... işin içinden bir türlü çıkamıyorum..

Bahadır Işıkkaya 6 yıl

bu medya maymunlarının milyonlarla oynamaları... Onları dinlemeye gidenlerin yemeğinden artırıp gidip onlara para kazandırmaları... Sanatçının toplumun aynası olması gerekmiyor mu? Toplumun çok üstünde yaşaması onu sanatçı değil tüccar yapmıyor mu?

Bahadır Işıkkaya 6 yıl

hasta, ilaç parası bulamayan insanlara yardım için konser veren kaç tane şarkıcı tanıyorsunuz? Yapan var mı, bunu kaç kere yapmışlar?

Bahadır Işıkkaya 6 yıl