Kerimcan Durmaz kimdir? Sanatçı mıdır?

Keremcan Durmaz kimdir? Sanatçı mıdır? Bir sanat yaptığını sanmıyorum. Ülkemizde fenomen olmasına etki yaratacak ne yapmıştır? Hiçbir şey. Adam sadece gay ( ya da gay taklidi yapıyor ) ve bunun üzerinden prim yaparak, gerek televizyon programları, gerekse çeşitli etkinliklerde baş rol oynuyor. Sahi ne zaman kaliteli şeyler izlemeyi öğreneceksiniz?

Halk olarak bu aptalca maymun gösterilerine gösterdiğiniz ilgi ve alakayı, maalesef pek çok önemli konuya gösteremiyorsunuz.

Y
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
68
68 CEVAP

Müziği, sesi ve kendi tarzıyla kendini eğlence sektöründe istenen biri haline getirmeyi başarmış. Bir mekana gideceği zaman insanlar Kerimcan bey için adeta birbirini eziyor. Bu kadar talep edilen biri olması sektörü cezbediyor haliyle. Bu Kerimcan Durmaz niye bu kadar kiskaniliyor hiç anlamadım. Senin de bir yeteneğin, ilgi çekecek farklı bir yanın ya da insanları eğlendirecek bir özelliğin vardı da bunu sunmani Kerimcan Durmaz mi engelledi merak ediyorum.

H

Bu adam iki günde bir hep aynı saçma argümanlar üzerinden bu grupta amaçsızca itin götüne sokuluyor. Sonunda iki satır bir şey karaladık diye adamın delicesine savunan olmuşum. Siz adamı sırf eşcinsel diye delicesine itin götüne sokuyor olmayasınız. Pezevenklerin elinden kadın kurtardığı iddia edenlerin bir kere eleştirildiğini görmedim şu grupta. Ya da başka şekilde bir anda fenomen olup parlayan çok, onlar niye eleştirilmiyor. Çünkü, eşcinsel değiller Ha diyelim Kerimcan Durmaz bugün öldü gitti rahmetli oldu diyelim. Ülke düzlüğe mi çıkacak? Sizin gerçek sanatçı gördüğünüz kişilerin alnı göğe mi erecek? Şu adama durduk yere maymun demeniz kıskançlıktan başka bir şey değil. 10 kişi toplasak şuraya, kerimcan'la seni yanyana koysak; sorsak 10 kişiye kim maymun diye, sonuç ne belli

Hakan Balinski 5 yıl