Kitaplardan alınan faydalı bilgiler

Okuduğunuz kitaplarda aklınızda kalan faydalı bilgiler olmuştur. Kitabın ismini ve size kazandırdığı faydali bilgiyi burada paylasarak birbirimizi gelistirmeye ne dersiniz?

R
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
31
31 CEVAP

Küçük Mucizeler Dükkanı ve Tanrı Hep Tebdil i Kıyafet Gezer Ufkunuzu genişletecek kitaplar. Ilk yazdığım seri halinde.

S

Sizi etkileyen 1-2 cumlesini paylasir misiniz?

Ramazan Tanrıdağlı 6 yıl

Malesef elimin altında değil bu kitaplar. Ama felsefesi itibariyle her ikisi de oldukça sıradışı... Bastan sona keyifle bitirilecek sürükleyici yayınlar

Semra Oduncuoğlu 6 yıl

Hocam zaten benim bu konuyu acmaktan kastim, bizde faydali biseyler bırakmasıydı. Okuyup bitirdiğimiz ama hicbi sözünü felsefesini hatirlamadigimiz bir kitap gerçekten biz de iz birakmis midir?

Ramazan Tanrıdağlı 6 yıl

Hocam flaş cümleler değil felsefesi yer edinir bizde. Bir dönem bir edebiyatçı olarak okuduğum kitapların ozetlerini çıkarıyor, notlar alıyordum. Bir süre sonra anlamsız geldi. Zannediyorum sosyal medya bu konuda bizi fazlasıyla doyurduğu ve duyarsızlastırdıgı için orjinal tespit ve ifadeler eski değerinde değil.

Semra Oduncuoğlu 6 yıl

Hocam bakin arkadaşlar yukarda paylasimlarinda az çok akillarinda kalan cümleleri paylastilar. Yoksa sadece kitap onerisi istesem, buraya onlarca kitap yazılacak ve biz kac tanesini okuyabilecegiz.

Ramazan Tanrıdağlı 6 yıl

Ayrıca fragmanlarına bakıp gittiğimiz filmden o en etkili görüntülerden başka birşey bulamadığımız gibi öne çıkarılan birkaç özlü söz de kitabın tamamı hakkında hayalkırıklığı yaratabilir

Semra Oduncuoğlu 6 yıl

Hocam burda kimseyi veya kitabi kotuleyelimi degil, okuduğumuz kitaplarda bizi aydinlatan aklimizda kalan ne varsa onu paylasmak.

Ramazan Tanrıdağlı 6 yıl

Mesela ustte sır kitabında, pozitif düşünmenin hayatımızı olumlu etkileyeceği anlatılıyor.

Ramazan Tanrıdağlı 6 yıl

Küçük mucizeler dükkanı ve bir yumak mutluluğu okumustum gerçekten güzel kitaplar

Ayça Cklk 6 yıl

Hocam konusu hakkında bilgi veririz. Bu sorun değil istenilen buysa. Tanrı Hep Tebdil i Kıyafet Gezer de intiharı düşünen bir gencin etkileyici bir senaryo ile hayata dört elle sarılması anlatılıyor. Küçük Mucizeler Dükkanı nda ise kendi halinde orta halli ya da marjinal insanların manevi bir şirket olarak kabul edebileceğimiz bir ortak hobi kursuyla birbirlerinin yaralarını sarmalarını anlatıyor

Semra Oduncuoğlu 6 yıl

Hocam konu degil. Sizi etkileyen bir söz, bir felsefe, bu kitaptan şunu ogrendim diyeceğiniz öz bir sonuç.

Ramazan Tanrıdağlı 6 yıl