Kızım benden çok halasını ve babaannesini seviyor nedendir?

Hayırlı geceler sizlere bir sorum olacak kızım 8 yaşında aşırı derece babaanne hala sevgisi var. Onların her dedigini yapıyor benim ise yapmıyor karşılık veriyor haftasonları orda kalıyor huyu çok değişti şimdi hafta içi orda kalacağım diyor nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilemedim bir yardımcı olursanız sevinirim Allah razı olsun şimdiden

Z
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
23
23 CEVAP

Ahhh bacım ne olacak bu güzel kızımin hali.. İnşaallah en yakın zamanda kıymetini anlar... Hakikaten artık gönderme bu hafta şuraya gideceğiz şunu yapacağız diye sadece onunla vakit geçir... Enistede azıcık elini taşın altına koysun yoksa kuzum sizin evde değilde onlarda yaşamaya başlayacak.. Çocuklar annenin yanında kalmalı..

G

Komşu gitsin sonra seni bilir diyor gelir diyor ama huyu degismese

Zeycan Simya 5 yıl

Zeycan Simya böyle bir yönlendirme doğru değil ne yapıp edip evinizde kalmaya alıştırmalısınız gerekirse eşinizin akarabasıylada konuşun tabii önce eşinizle net bir şekilde ne istediğinizi herkese söyleyin aksi halde gittikçe üzülen siz olursunuz ha şu da bir gerçek asla kimsenin kendiliğinden sizin yanınızda olacağını beklemeyin evlat sizin siz istediğiniz gibi yetiştirmelisiniz bu böyle uzar giderse kızınızı sonunda kocaya da onlar verir böyle durumlar oluyor maalesef. Dizgini şimdiden elinize alın yarın geç olabilir kolay gelsin.

Yeliz Kapucuoğlu 5 yıl