Kızım benden çok halasını ve babaannesini seviyor nedendir?

Hayırlı geceler sizlere bir sorum olacak kızım 8 yaşında aşırı derece babaanne hala sevgisi var. Onların her dedigini yapıyor benim ise yapmıyor karşılık veriyor haftasonları orda kalıyor huyu çok değişti şimdi hafta içi orda kalacağım diyor nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilemedim bir yardımcı olursanız sevinirim Allah razı olsun şimdiden

Z
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
23
23 CEVAP

Benim kızım da 18 aylık ama şimdiden babaannesi gorunce onun kucağına gidicem diye ağlıyor. Onun yanındayken beni görmüyor bile. Bursa bi komşumuz aynı durumu yaşamış. Dedesi annesini kotulemis durmuş bi de. Şimdi kız anneden nefret ediyor. Anne kızından soğumuş. Dede ölünce de babaanne yaşlandım artık kızını al diye annesine söylüyor. Ama anne kız birbirinden nefret ediyor. O yüzden anne de istemiyor kızı. Çok zor bir durum ben de ileride öyle olmasından korkuyorum.

E

Bizim sonumuz da böyle olmaz inşallah damarıma basıyor sinirlenmemek elde değil

Zeycan Simya 6 yıl

Ben de bu durumdan korksam da pozitif olmaya çalışmak lazim. O şekilde olmayız inşallah dua etmek lazım. Kendi açımdan söylüyorum biraz daha sabırlı ve hoşgörülü olmaya çalışmak lazım belki.

Emine Karadeli 6 yıl

Emine Karadeli Vallahi bayanlar sizin yazdıklarınızı hem üzülerek hem sizin hem kendi adıma korkarak okuyorum ama şu bir gerçek ki bırak kayınvalideyi kendi ailenize bile sınır koymalısınız ben şahsen öyle düşünüyorum. Önce sizin de dediğiniz gibi hoşgörü ve anlayışla elinizden geleni yapın baktınız işler yolunda ne ala. Ama istediğiniz gibi gitmezse çocuklarınızı kaybetmektense bırakın onlarla aranız kötü olsun ama sonunda kazanan siz olursunuz ömür boyu üzülmektense. Çocuklar anlamıyor belli ki net bir şekilde başta eşler çünkü size destek olması lazım onun desteğini aldığınız zaman artık sıra diğer büyükleri önce tatlılıkla ikna olmazlarsa sert bir dille ama çocuğun yanında değil ifade edin ve evinize getirin. Büyük konuşmak istemiyorum ama ben dayanamam çocuğumdan ayrı olmaya kötü olmaya razı olurum ama yine bırakmam sonra o çocuk büyüyünce szin ona iyi bakmadığınızı üzerinde bir hakkınızın olmadığını düşünüp söyleyecektir siz de niye zamanında mücadele etmedim diye yakınabilirsiniz.

Yeliz Kapucuoğlu 6 yıl