Kızıma kabızlık için duphalac şurubu verildi, kullanan var mı?

Merhaba 4.5 aylik kizim var kabizliktan dolayi cocuk doktoruna goturdum ( farkli 3 doktora) sonunda cocuk cerrahina yonlendirildim. Ultrasn cekildi duphalac diye bi surup verdi. Surup hakkinda bilgisi olan kullanan varmi. Boyle bi durumla karsilasan annelerin fikirlerini alabilirmiyim

G
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
71
71 CEVAP

Torunum için de Duphalac kullanmıştık uzun süre. Maflor vb. Probiyotikler de verildi. Süt allerjisi ve başka allerjiler de çıktı daha sonra. Allerjiler bağırsakta tepkime veriyor. Anne sütü ile besleniyorsa kendi yiyeceklerinize dikkat edin. Çocuk allerji uzmanına da danışmanızda fayda var. Küçük bebeklerde bile gluten allerjisi çıkabiliyor artık. Geçmiş olsun. Allah şifasını versin yavrunuzun.

M

Aaa alerji kabız mi yaptı oysa hep ishal diye bilirix

Nihal Erişken 6 yıl

Kişiye göre değişiyor. Torunumda ilk başlangıcında mukuslu oluyordu. Kaç kere tahlil yapıldı bir şey çıkmadı. Daha sonra süt allerjisi solunumu etkileyince farkedildi. Yumurta allerjisi de kulakta tepkime veriyor. Yumurtayı kestik kulak iltihabı sorunu bitti. Şimdi doğal yumurta yiyebiliyor. Süt ürünleri de tüketebiliyor. Ama gluten belası çıktı şimdi de.

Mine Işıkoğlu 6 yıl