Kızımda kronik burun tıkanıklığı var nefes alamıyor ne yapabilirim?

Daha önce çok konuşulmuştur ben de hatırladıklarımı uyguluyorum ama tekrar fikir almak istiyorum. 21 aylık kızımda kronik burun tıkanıklığı var. Karbonatlı kayatuzlu su enjekte ettim bikaç kez. İlkinde tesir etti ama sonrakilerde etki azaldı sanki. Gece soğan kesip koydum başucuna, ııh.. Çörek otu yağı denedim. Uygulamalarda o kadar ağlıyor çırpınıyor ki birde kusturuyor kendini. Yatakta rahat nefes alamayınca sanırım kendini fayans üzerine atıyor uyurken. Bebeğimi de çok yormadan yapabileceğim ne var, tavsiyelerinize muhtacım. Bir KBB ciye götürmem gerekir mi?

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
18
18 CEVAP

Konusu açılmışken aklıma takılan soruları sorayin. Kaya tuzu ve karbonati hangi ölçülerde yapıyorsunuz, bi çay bardağına ne kadar koymali mesela. Bide burun fisfisina koyup sikinca rahat oluyor diye okumustum bi hafta gibi bi zaman aynı su içinde durunca tekrar kullanmak sıkıntı olur mu her defasında yeni yapmak mı gerekir ?

S

Nilgün Güngör Mert den öğrendiğim 1 çaybardağına 1 çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığ karbonat. Sanırım karbonat silme, tuz tepeleme. Herseferinde taze yapmamı söylemişti. O zaman bu miktar çok fazla oluyor. Azaltarak yapıyorum

H Zahide Kavcu 6 yıl

zahide tuzu nu az karbonatını normal koyuyorum tam tersi yazdığının

Nilgün Ağcan 6 yıl