Kızlar bebek emziğe nasıl alıştırılır?

Kızlar bebek emzige nasıl alistirilir. Bugün saat 5 ten beri uyumuyor bebegim karnı tok eminim altı da temiz gazını çıkarıyoruz ama yavrum çok gaz sıkıntısı çekiyor bunun için de ne yapabilirim fitil verdik, damla kullandık masaj yaptik rezene verdim hiçbiri fayda etmedi kızlar siz neler yaptınız

H
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
61
61 CEVAP

Benim oğlumda çok gazlı düzensiz beslenmeden dedi. Ben her istediğinde veriyordum meme doktor en az ıkı saat bir emzirmen Laz'ım her emdiğinde gaz gidiyor midesine anne sütü başlı başına gazlı dedi. İki gündür bu yöntemi deniyorum çok şükür biraz daha iyiyiz. Bide biogaia diye damla kullanıyoruz iyi geldi sende dene. Sık emzirme bebeğini. Ben faydasını gördüm. Bende çok sık emziriyordum. Oyalayacaksın dedi evin içinde gezdir oyalı. Dedi. Dene faydasını göreceksin .

Y

Yeni doğan bebekleri saatli emzirmek hiç iyi bişey değildir. Bebek gak dese meme guk dese meme verilmeli.

H Halide Yeloku 5 yıl

Bende o şekilde biliyordum ve verdim 20 gün boyunca ama ıkı gündür emdikten sonra iki saat en erken 1 buçuk saat geçmesini bekledim ve faydasını gördüm. Her emziğimde vücuda gaz gidiyormuş. İlk başta inanmadım ama şuan onu uyguluyorum faydasını gördüm. Denemekte fayda var derim arkadaşlar.

Yusuf Uzatma 5 yıl

Ne kadarlık bebeğiniz ?

H Halide Yeloku 5 yıl

23 günlük cnm

Yusuf Uzatma 5 yıl

Üç gün önce doktora gittim

Yusuf Uzatma 5 yıl

Bende saatli veriyorum sütüm de bol bebegiminde gaz sorunu hiç olmadı ilk on gün hariç herşeyi yedim fasulye mercimek nohut bulgur yani herşey ve banada doktor söyledi 3 saatte bir en az yarım saat emzir dedi

Gulsum Teknik 5 yıl

Bebeginiz kaç aylık

Aysegul Akyildiz 5 yıl

Gulsum Teknik maşallah size.. Fakat saatli emzirmek süt üretimini azaltır hanımefendi. Bu siz de böyle olmadı diye herkes de aynı olacak değil dimi? Yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz şuanda.

H Halide Yeloku 5 yıl

Bebeğim 38 günlük Aysegul Akyildiz

Gulsum Teknik 5 yıl