Köpeklerden korkuyorum nasıl bunu korkuyu yenerim?

Köpek korkuma çağre arıyorum. Köpeklerle aram hiç iyi olmadı. Yaklaşık 6 ay önce 10 kadar köpeğin saldırısına uğradıktan sonra. İyice abi çeker oldum. (Saygımdan yolumu 1 km uzatabiliyirum.) İşim nedeniyle sabaha karşı eve dönüyorum ve bir komşumuz sağ olsun dogo'sunu gece sokağa salıyor. Gündüzleri diğer komşularımız.
1-bu fobiyi nasıl yenerim
2- Sokağa salınan tasmasız hayvan sorununu nasıl çözerim

V
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
44
44 CEVAP

Oha zehirle gitsin diyen var ya. Hayvanları evlerimixe sıgdırmıyorux sokagımıza sıgdırmıyorux nerede yaşayacak bu hayvanlar? Ben bir köpeğin zehirlenmesindense bir tecavüzcünün bir sapıgın zehirlenmesini tercih ederim onlar yüzünden yürüyemiyoruz artık yollarda. Günde kaç kişi laf atıyor onlar yüzünden yürüyemiyoruz asıl. Arkadaşım sen de bence güzelce dogonun sahibiyle konuş rica et olmadı şikayet ederim diye tehdit et ama şikayet etme yoksa öldürürler. Ama en iyisi bu fobini bir şekilde yenmeye çalışmaktır. Başka köpeklerle haşır neşir olabilirsin köpeği olan arkadaşlarınla takılabilirsin ya da psikolog desteği alabilirsin. Sonucta bu senin hayatını olumsuz etkileyen bir durum. Yalnjz hayvanları lütfen karnının doydugu, doyabildiği yerden uzaklaştırmayın çünkü biz korkunca evimize girebiliyoruz ama onların o sokaklardan başka yerleri yok.

B

Amacım zaten zarar vermek değil öldürüldüklerini bilmiyordum. Yarın bir soruşturayım. Amacım kesinlikle zarar görmeleri değil .

Veysel Demirörs 4 yıl

Veysel Demirörs bunlar yasaklı ırk diye geçiyor ve belediyeler bunları uyutmak için fırsat kolluyor. Şikayet ederseniz ya gelir vururlar ya götürür barınakta öldürürler. Ama güzellikle arkadaşla konusursan bir sonuc alırsın belki. İkincisi de fobinle ilgili tedavi görmeyi gercekten düşünz bir çok insana komik geliyor ama sonucta bu senin hayatını olumsuz etkileyen bir fobi

Burcu Bey 4 yıl