Korsan windows kullanan devlet kurumunu nereye şikayet edebilirim?

Arkadaşlar, Ağabeyler, Ablalar ;
Sizlere danışmak ve fikir almak istediğim bir konu var. Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.

Konu: Bir devlet kurumu çok sayıda bilgisayarlarında korsan windows işletim sistemi kullanıyor. Bir çoğunda windows etkinleştir yazısı gördüm sistemlerin. Ben bu kurumu şikayet etmek istiyorum çünkü o kurumla son 2 ay içerisinde nerdeyse her gün problemimi çözmek için uğraştım. Ve hiç kimse memurluğun verdiği rahatlıkla sorumluluk alıp işlemlerimi yapmadı.

bu kurumu nerelere şikayet edebilirim? Nasıl bir yol izlemem gerekli.. Bu kurumu şikayet ettiğimi nasıl gizli tutabilirim ?

Ş
0 kişi takip ediyor.
Misafir olarak yayınla
15
15 CEVAP

Ama şikayet ettiğinde o personelin bilgisi bile olmayacak. O şubenin ödeneğinden bile kesilmez bence. Devlet ödemiş olacak. Korsan kullanımi bence yanlis oldugu icin ihbar etmelisin ama intikam için başka şeyler düşünelim:)

E

Amacım zaten personeli cezalandırmak değil o kişiye bazi şeyleri yanlış yaptığında diğer insanların umursamadan o harekete devam etmesini saglayan bir kisi olmadigini unursamadiginda şikâyet edildiğini vs göstermek. Yoksa ben o kişiye gerekeni yaptım. O personelin öyle davranması tuzu biberi oldu sadece o kadar

Şahin Leblebici 6 yıl

Kendini gizleyip de bu amaca nasıl ulaşacaksın ki?

Zafer Kocatepe 6 yıl

Günlük gidip geldiğim için o arkadaşa pis pis gülünce anlayacaktir

Şahin Leblebici 6 yıl

Yöntemini mantıklı bulmadım kardeşim. Emin ol kimsenin umurunda bile olmaz. Bizim cebimizden çıkacak cezalarla olan bize ve birkaç gün felç olacak şubede işleri aksayacak vatandaşa olur. Memurlar yine sabah 8 akşam 5 gelip giderler

Zafer Kocatepe 6 yıl

Vatandaşın sürekli gelip gittiği bir kurum değil zaten hocam.

Şahin Leblebici 6 yıl

E dostum kararını vermişsin zaten, kolay gelsin

Zafer Kocatepe 6 yıl

Kararımı verdim de nasil yapacagim hakkinda pek bilgim yok onun icin yazmıştım buraya zaten

Şahin Leblebici 6 yıl